0
1. Ροζ κρέμα
Πρόκειται για τεράστια ποσότητα επεξεργασμένου κρέατος που χρησιμοποιείται σε κροκέτες κοτόπουλου και χάμπουργκερ.
2. Πίσσα
Θέλετε να μάθετε από που προέρχεται το κόκκινο χρώμα σε διάφορα ζελεδάκια και άλλα γλυκίσματα; Τώρα ξέρετε…
3. Φωσφορικό Οξύ
Όσοι παρακολουθείτε ταινίες τρόμου, θα γνωρίζετε πως το φωσφορικό οξύ χρησιμοποιείται για την αποσύνθεση των πτωμάτων. Αυτό ακριβώς βάζουν και στη σόδα για να ανεβάσουν την οξύτητα της γεύσης της.