Δες ΠΟΙΟΣ θα είναι ο Μεγαλύτερος Φόβος σου για το 2017 ανάλογα με το Ζώδιό σου! - Fanpage

Δες ΠΟΙΟΣ θα είναι ο Μεγαλύτερος Φόβος σου για το 2017 ανάλογα με το Ζώδιό σου!

Τώρα έχει έρθει η ώρα να καταλάβουμε περισσότερα, έτσι ώστε να μπορούμε να φοβόμαστε λιγότερα. Ειδικά με τη νέα χρονιά, η οποία μας δίνει μια αίσθηση ανανεωμένης ελπίδας. Είναι μία τέλεια ευκαιρία να ξεκινήσουμε από την αρχή και να αντιμετωπίσουμε όλα όσα μας εμποδίζουν ή μας κρατάνε πίσω.

O φόβος είναι ένα από τα πιο μεγάλα πράγματα που μπαίνει στις ζωές μας και δεν μας αφήνει να είμαστε ευτυχισμένοι. Αλλά αργά ή γρήγορα θα έρθει κάποια στιγμή στη ζωή μας που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και αυτό είναι απλά αναπόφευκτο.

Όταν όμως αυτό γίνει, όχι μόνο θα νιώσετε άμεση ανακούφιση αλλά και πως έφυγε ένα βάρος από τους ώμους σας! Ωστόσο, πριν το καταφέρετε αυτό, θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε τι είναι αυτό που φοβάστε περισσότερο. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται γιατί υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που μπορεί να φοβάται κάποιος.

Καθώς μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε και αντιμετωπίζουμε τους παλιούς μας φόβους, έρχονται νέοι φόβοι να πάρουν την θέση τους. Κάποια στιγμή στη ζωή σας μπορεί να φοβόσασταν απλά το άγνωστο ή κάτι παράλογο και να το αντιμετωπίσατε. Στο άρθρο αυτό όμως θα δείτε ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας για το 2017.

Το μέλλον είναι μία παράξενη διάσταση και είναι δύσκολο να την εξετάσουμε, αλλά γι’αυτό υπάρχουν και τα ζώδια, για να μας βοηθούν να βρίσκουμε απαντήσεις. Επειδή κάθε ζώδιο συνδέεται με διάφορες δυνάμεις, αδυναμίες, συναισθήματα και χαρακτηριστικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πλευρές για να δούμε τι είναι πιο πιθανό να μας προκαλέσει φόβο.

Μόλις ξέρετε σε ποιο φόβο θα πρέπει να επικεντρωθείτε, θα είναι πιο εύκολο να τον ξεπεράσετε!

Αιγόκερως

Δημόσια ντροπή και αμηχανία

13

Υδροχόος 

Το να χάσετε την ελευθερία σας

14

Ιχθύς 

Η απόρριψη και το να σας ραγίσει η καρδιά.

15

Κριός

Το να περνάτε απαρατήρητοι και τελικά να σας ξεχάσουν

16

Ταύρος

Το να μην έχετε οικονομική σταθερότητα

17

Δίδυμος

Το να ζείτε μία βαρετή ζωή

18

Καρκίνος

Το να μην έχετε ένα μέρος να αποκαλέσετε σπίτι

19

Λέων

Το να μην είστε ποτέ αρκετά καλοί στα μάτια των άλλων

20

Παρθένος

Το να νιώθετε αβοήθητοι λόγω των ατελειών σας

21

Ζυγός

Το να βιώσετε μεγάλη αδικία

22

Σκορπιός 

Το να σας προδώσει κάποιος που αγαπάτε
23

Τοξότης

Το παρελθόν που θα έρθει για να σας στοιχειώσει

24

Credit: sun-gazing.com

Αφήστε το σχόλιο σας: