Πως συμπεριφέρονται οι Γυναίκες σε μια Σχέση ανάλογα με το Ζώδιό τους. Οι Σκοπρίνες θα Ταυτιστούν..! - Fanpage

Πως συμπεριφέρονται οι Γυναίκες σε μια Σχέση ανάλογα με το Ζώδιό τους. Οι Σκοπρίνες θα Ταυτιστούν..!

Όλοι, λίγο ως πολύ, αλλάζουμε τον χαρακτήρα μας όταν μπαίνουμε σε μια σχέση. Λέμε ότι δεν θα είμαστε πολύ προσκολλημένοι και ότι θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ρομαντικοί.

Δεν υπάρχει σωστός ή λανθασμένος τρόπος να ενεργείτε όταν είστε σε μια σχέση επειδή μιλάμε για διαφορετικούς ανθρώπους.
Με βάση το ζώδιο μας, όλοι έχουμε διαφορετικές προσωπικότητες και είμαστε μοναδικοί.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Είσαι πολύ ανοιχτή και ειλικρινής στην σχέση σου. Αν κάτι απασχολεί το μυαλό σου ή σε ενοχλεί, ο σύντροφός σου δεν χρειάζεται να ρωτήσει δύο φορές.

1

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Εύκολο άτομο, που αγαπάει την καλή ζωή και αφοσιώνεται στη σχέση της. Η κοπέλα ταύρος είναι πιστή και ειλικρινής, γι’ αυτό άλλωστε και απαιτεί το ίδιο κι από τη σχέση της.

2

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Από τη στιγμή που θα βρει τον άντρα που θα τα βγάλει πέρα μαζί της και με το χιούμορ της, θα τον ερωτευτεί πολύ και θα αφιερώσει σ’ αυτόν όλο της το είναι.

3

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μια ευαίσθητη και ρομαντική ψυχή δε θα μπορούσε να μη νοιάζεται πολύ για το άλλο της μισό. Μπορεί να δείχνει ντροπαλή αρχικά, αλλά όταν θα βρει αυτόν που θα της κλέψει την καρδιά ανοίγεται αμέσως.

4

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Είσαι πολύ εκκεντρική. Θα κλέψεις την καρδιά του άλλου με τον ενθουσιασμό και τη γενναιοδωρία σου, ενώ είσαι τόσο θερμή που κανένας δεν θα μπορούσε να σου πει όχι.

5

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Είσαι αρκετά ώριμη, συναισθηματική και πολύ ρομαντική, αλλά ποτέ δε θα σταματήσει αυτό το άτιμο το μυαλό σου να ελέγχει την καρδιά σου.

6

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Πάντα επιλεκτική όταν πρόκειται να διαλέξεις το αγόρι που θα είναι μαζί σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κάτι κακό. Ισορροπημένη και ευγενική ψυχή, η ζυγός δεν είναι καθόλου δύσκολο να κλέψει την καρδιά κάποιου και να τον κάνει να την ερωτευτεί.

7

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Πιστή στη σχέση σου και εξαρτημένη από τον έρωτα και την αγάπη. Από τη στιγμή που αποφασίζεις να αφεθείς, εμπιστεύεσαι και γίνεσαι άξια απόλυτης εμπιστοσύνης, ενώ δίνεις παράλληλα στη σχέση την ένταση που χρειάζεται για να διατηρεί ολοζώντανο το ενδιαφέρον της.

8

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Είσαι χαρούμενη και σε ερωτεύονται καθημερινά λόγω της αίσθησης του χιούμορ σου. Βλέπεις τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά που κρατάς την σχέση σου σταθερή.

9

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Πρόκειται για μια ξεχωριστή δύναμη στο παιχνίδι του φλερτ και της γοητείας. Για να αντέξει ένας άντρας μαζί σου, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον δυνατός και ανεξάρτητος, μιας και αυτά τα στοιχεία έχεις σε μεγάλο βαθμό και εσύ.

10

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Είσαι πολύ ανεξάρτητη. Μια ξεχωριστή προσωπικότητα που κερδίζει από την αρχή τον άλλο με το χιούμορ της και την εξυπνάδα της. Είσαι απρόβλεπτη κι αυτό σε κάνει ακόμη πιο γοητευτική.

11

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Είσαι ευαίσθητη. Αγαπάς και νοιάζεσαι για τη σχέση σου και προσπαθείς να να φροντίζεις τον άλλο, ειδικά όταν πρόκειται για το αγόρι σου.

12

Credit: Diply

Αφήστε το σχόλιο σας: