Ο Ερμής στην Παρθένο από τις 10 Σεπτεμβρίου- Οι προβλέψεις για τα ζώδια - Fanpage

Ο Ερμής στην Παρθένο από τις 10 Σεπτεμβρίου- Οι προβλέψεις για τα ζώδια

Στις 10 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής εισέρχεται και πάλι στο ζώδιο της Παρθένου, στο οποίο και θα παραμείνει έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2017. Πρόκειται για μια περίοδο εξελίξεων σε θέματα εργασίας και υγείας, ενώ φαίνεται πως ο τρόπος σκέψης μας γίνεται πιο πρακτικός και αναλυτικός. Οι συζητήσεις μας θα κινούνται γύρω από θέματα προγράμματος και καθημερινότητας, γύρω από το σώμα και τις ανάγκες του αλλά και αναφορικά με πρακτικά θέματα, εκκρεμότητες και δουλειές που σχεδιάζαμε στα τέλη του Ιουλίου.

ΚΡΙΟΣ

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού, η πορεία του Ερμή στην Παρθένο, φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που σχετίζονται με την εργασία σου. Ο χώρος δουλειάς σου, οι σχέσεις σου με συναδέλφους ή οι αρμοδιότητές σου θα δεχθούν σημαντικές αλλαγές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Είναι ένα διάστημα, κατά το οποίο θα ασχοληθείς περισσότερο με την φυσική κατάσταση και τη διατροφή σου, ενώ καλό είναι να βρεις διεξόδους, μέσα από τις οποίες θα περιορίσεις το άγχος. Επίσης, καλό είναι να τακτοποιήσεις πρακτικές εκκρεμότητες της καθημερινότητάς σου και να οργανώσεις καλά το καθημερινό σου πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο φέρνει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, ένα επαγγελματικό εγχείρημα ή μια νέα σου γνωριμία. Οτιδήποτε απασχολεί τα παιδιά σου γίνεται και δικό σου πρωταρχικό ενδιαφέρον αυτή την εποχή, ενώ ίσως αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα στη δουλειά σου, μέσα από το οποίο εκφράζεις περισσότερο τα ταλέντα σου. Η αυτοπεποίθησή σου, ο τρόπος που διασκεδάζεις και φλερτάρεις, έρχονται σε πρώτο πλάνο και αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ίσως μπει ένα πρόσωπο στη ζωή σου που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο φέρνει σε πρώτο πλάνο το σπίτι, τις οικογενειακές σχέσεις και την ακίνητη περιουσία σου. Ίσως θελήσεις να κάνεις αλλαγές στο χώρο που μένεις, να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι σου, ακόμη και να μετακομίσεις. Παράλληλα, φαίνεται πως μιλάς περισσότερο με τα μέλη της οικογένειάς σου για πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν, ενώ παράλληλα προσπαθείς να διαμορφώσεις μια καλύτερη καθημερινότητα για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου, η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο εκκινεί μια περίοδο συχνών μετακινήσεων και επαφών. Θα θελήσεις να επικοινωνήσεις περισσότερο με τους γύρω σου, να εκφράσεις ιδέες και απόψεις, να ανταλλάξεις πληροφορίες και να οργανώσεις καλύτερα τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς έρχονται σε πρώτο πλάνο το διάστημα αυτό, όπως επίσης και σχέσεις με γείτονες. Παράλληλα, είναι μια καλή εποχή για να εξειδικεύσεις τις γνώσεις σου σε ένα αντικείμενο ή να ξεκινήσεις μαθήματα οδήγησης.

ΛΕΩΝ

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σε καλεί να εστιάσεις στην οικονομική σου κατάσταση. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου που θα ολοκληρώσει την πορεία του στο ζώδιο, θα θελήσεις να θέσεις προτεραιότητες στα έξοδα και τις ανάγκες σου, αφού ενδέχεται να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα που θα σου δημιουργήσουν οικονομική ανασφάλεια. Παράλληλα, μπαίνεις σε μια διαδικασία αξιολόγησης προσώπων και καταστάσεων, απομακρύνοντας αυτά που δε σου προφέρουν πλέον αυτά που χρειάζεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου εκκινώντας μια περίοδο σημαντικών εξελίξεων σε επαγγελματικές και προσωπικές σου υποθέσεις. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, θα προκύψουν νέα δεδομένα που θα αφορούν τόσο την αισθηματική όσο και την επαγγελματική σου ζωή, αλλάζοντας την καθημερινότητα και τους ρυθμούς σου. Παράλληλα, φαίνεται πως επιστρατεύεις την εργατικότητα και τη μεθοδικότητα που σε χαρακτηρίζουν, για να τακτοποιήσεις κάθε είδους εκκρεμότητα και υποχρέωση.

ΖΥΓΟΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου εκκινεί μια περίοδο προετοιμασίας και ενδοσκόπησης. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις ένα έντονο παρασκήνιο με λόγια που θα σε κουράσουν. Από την άλλη, όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, φαίνεται καθημερινότητα στη σχέση σου αλλάζει, αν διατηρείς μόνιμη σχέση, ενώ οι αδέσμευτοι θα διανύσουν ένα διάστημα απολογισμού παρελθοντικών σχέσεων…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει σε πρώτο πλάνο φιλικές και κοινωνικές επαφές, αλλά και μελλοντικά όνειρα και στόχους. Το διάστημα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, θα δεις τον κοινωνικό σου κύκλο να διευρύνεται και φαίνεται πως θα κάνεις γνωριμίες, οι οποίες θα αποδειχθούν χρήσιμες για το επαγγελματικό μέλλον. Παράλληλα ενδέχεται να κάνεις νέους φίλους, ενώ όσον αφορά σχέδια ή στόχους που είχες θέσει, το διάστημα αυτό θα τα δεις να υλοποιούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Τοξότη, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου φέρνει σε πρώτο πλάνο τον τομέα της καριέρας. Φαίνεται πως εισέρχεσαι σε μια περίοδο υλοποίησης αλλαγών που σχεδίαζες από τον Ιούλιο. Θα χρειαστεί να επιδείξεις υπομονή και να αντιμετωπίσεις πιθανές προκλήσεις που έρχονται από ανώτερους στον χώρο εργασίας σου, με μεθοδικότητα και σύνεση. Η εργατικότητα και αφοσίωση στους στόχους σου και στις προσωπικές σου φιλοδοξίες, είναι ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις την περίοδο αυτή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Αιγόκερου, η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν το εξωτερικό. Είτε ξεκινάς μια νέα συνεργασία ή ένα καινούριο εγχείρημα σε άλλη χώρα, είτε προχωράς σε ένα μεταπτυχιακό ή ακόμη και αν αποφασίζεις να μετακομίσεις κάπου μακριά για να αναζητήσεις ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, το βέβαιο είναι ότι διευρύνεις τους ορίζοντές σου και ψάχνεις ευκαιρίες επέκτασης και εξέλιξης. Ακόμη, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου, ο Ερμής από την Παρθένο στρέφει την προσοχή σου στις στενές σου σχέσεις, σε θέματα συμβίωσης αλλά και στον τομέα των οικονομικών σου. Το διάστημα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου αποτελεί μια περίοδο, κατά την οποία θα θελήσεις να επανεξετάσεις θέματα που αφορούν τον δεσμό σου, να αποφασίσεις κατά πόσο ικανοποιούνται οι επιθυμίες σου αλλά και να τακτοποιήσεις κάθε είδους οφειλή. Επίσης, δεν αποκλείεται να θελήσεις να προχωρήσεις λίγο παρακάτω με ένα πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σου, αποφασίζοντας μια συμβίωση.

ΙΧΘΕΙΣ

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο των Ιχθύων, ο Ερμής φέρνει σε πρώτο πλάνο τον τομέα «σχέσεις». Ξεκινά μια περίοδος, κατά την οποία, αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, θα θελήσεις να δεις πόσο ταιριάζεις με τον/την σύντροφό σου και αν είσαι έτοιμος/η για μια επισημοποίηση, ενώ για όσους την έχουν ήδη πραγματοποιήσει, οι αλλαγές στην καθημερινότητα της σχέσης θα αλλάξουν τις ισορροπίες. Όσον αφορά τη δική σου επαγγελματική ζωή, είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία το διάστημα αυτό, η οποία θα αναδιαμορφώσει την ροή της καθημερινότητάς σου.

Πηγή:  govastileto.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: