28χρονη που έχασε το χέρι της από επίθεση καρχαρία έγινε αθλήτρια του σερφ και έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της - Fanpage

28χρονη που έχασε το χέρι της από επίθεση καρχαρία έγινε αθλήτρια του σερφ και έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της

 

 

Η σέρφερ Bethany Hamilton καλωσόρισε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της 14 χρόνια μετά από επίθεση που δέχθηκε από καρχαρία, η οποία της στέρησε το ένα της χέρι.

Την Τρίτη, η 28χρονη Αμερικανίδα αθλήτρια μπήκε στο Instagram για να ανακοινώσει ότι η ίδια και ο σύζυγός της Adam Dirks έχουν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Η νεαρή μητέρα χρησιμοποίησε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί μία χαριτωμένη φωτογραφία της οικογένειάς της ανακοινώνοντας έτσι ότι γεννήθηκε ο νέος γιος της, ο Wesley Phillip Dirks.

Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο 3 ετών, που ονομάζεται Tobias Burks.

Η Bethany έγραψε κάτω από τη γλυκιά φωτογραφία: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον γιο μας Wesley Phillip Dirks στον κόσμο!”

“Είμαστε ευγνώμονες στον Θεό που μας χάρισε τα δύο αγόρια μας!”

Τον Οκτώβριο, η Bethany μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί ένα χαριτωμένο οικογενειακό βίντεο, με το μικρό Tobias να ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της.

Στο γλυκό βίντεο, ο μικρός φίλησε τη φουσκωμένη κοιλιά της μητέρας του την ώρα που ανακοίνωνε τα χαρμόσυνα νέα.

“Νιώθουμε γεμάτοι ευγνωμοσύνη που μεγαλώσαμε την οικογένειά μας.”

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τις θερμές ευχές σας! Όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύω σαν μητέρα και σύζυγος συνειδητοποιώ ότι αυτοί οι ρόλοι είναι ευλογία.”

Η Bethany και ο Adam παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2013 και υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί δύο χρόνια αργότερα, το 2015.

Στα 13 της, η Bethany έχασε το χέρι της και το 60 % του αίματος από το σώμα της όταν δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία στην ακτή Kauai.

Ωστόσο, το περιστατικό δεν στάθηκε εμπόδιο στην αγάπη της για το σέρφινγκ κι έτσι άρχισε να αγωνίζεται επαγγελματικά τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2007.

Το 2010 ήταν στην 20η θέση μεταξύ των surfers και έχει κατακτήσει την πρωτιά σε τουλάχιστον οκτώ διαφορετικούς διαγωνισμούς surfing στην καριέρα της.

διαφορετικό

Αφήστε το σχόλιο σας: