Δίδυμες αδερφές γεννήθηκαν η μία μαύρη και η άλλη λευκή και σήμερα δεν μοιάζουν καν με αδερφές - Fanpage
Συγκλονιστικά

Δίδυμες αδερφές γεννήθηκαν η μία μαύρη και η άλλη λευκή και σήμερα δεν μοιάζουν καν με αδερφές

Αυτά τα δίδυμα κορίτσια από την Αγγλία είναι οι καλύτερες φίλες, όμως δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους, αφού το ένα κορίτσι είναι λευκό και το άλλο μαύρο.

Η Donna Aylmer και ο σύζυγός της ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν ότι περίμεναν δίδυμα, αλλά σοκαρίστηκαν όταν γεννήθηκαν τα δύο κορίτσια τους, αφού το ένα μωρό ήταν λευκό και το άλλο ήταν μαύρο…


Αυτά τα δίδυμα κορίτσια από την Αγγλία είναι οι καλύτερες φίλες, όμως δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους, αφού το ένα κορίτσι είναι λευκό και το άλλο μαύρο.

Η Donna Aylmer και ο σύζυγός της ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν ότι περίμεναν δίδυμα, αλλά σοκαρίστηκαν όταν γεννήθηκαν τα δύο κορίτσια τους, αφού το ένα μωρό ήταν λευκό και το άλλο ήταν μαύρο! Μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι τα κορίτσια είναι δίδυμα. Η Lucy έχει ανοιχτόχρωμο δέρμα με φακίδες, μπλε μάτια και ίσια κόκκινα μαλλιά, αλλά η δίδυμη αδερφή της, η Maria, έχει σκούρο δέρμα, καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Η μητέρα των κοριτσιών είναι κι εκείνη σκουρόχρωμη ενώ ο πατέρας τους έχει λευκό δέρμα.

Καθώς μεγάλωναν μαζί στο Gloucester της Αγγλίας, τα δύο κορίτσια έγιναν οι καλύτερες φίλες. Ως δίδυμα, η μητέρα τους συνήθιζε να τις ντύνει με τα ίδια ρούχα. Αλλά καθώς μεγάλωναν και ανακάλυπταν πόσο διαφορετικές φαίνονταν, σταμάτησαν να φορούν τα ίδια ρούχα και αξεσουάρ. Μερικές φορές δέχονταν πειράγματα στο σχολείο, και πολλοί δεν μπορούσαν καν να πιστέψουν ότι ήταν συγγενείς.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

“Νόμιζαν ότι ήμουν υιοθετημένη και με αποκαλούσαν φάντασμα,” είπε η Lucy. Εν τω μεταξύ, η Maria πάντα ζήλευε τα ίσια μαλλιά της Lucy. “Έκλαιγα γι’ αυτό. Μισώ τα σγουρά μαλλιά μου,” είπε. Τώρα στην ηλικία των 20, και τα δύο κορίτσια φαίνονται ακόμη πιο διαφορετικά.

Αλλά είναι επίσης πολύ διαφορετικές και σαν προσωπικότητες, είναι αντίθετες ακόμα και σε αρκετές απόψεις τους. Ενώ η Lucy είναι αρκετά εσωστρεφής και κλασική στο ντύσιμο και το στυλ της, η Maria είναι πιο εξωστρεφής και αγαπά να είναι μέσα στη μόδα. Αλλά εκτός από τις διαφορές τους, είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους – άλλωστε τα αντίθετα έλκονται.

“Αν μια μέρα κάνω παιδιά, μπορεί να μοιάζουν με τη Lucy,” είπε χαριτολογώντας η Maria.

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories