Γυναίκα πέθανε όταν ένας διεστραμμένος άντρας έβαλε ολόκληρο γρύλο αυτοκινήτου στα γεννητικά της όργανα - Fanpage

Γυναίκα πέθανε όταν ένας διεστραμμένος άντρας έβαλε ολόκληρο γρύλο αυτοκινήτου στα γεννητικά της όργανα

 

 

Ένας έφηβος από τη Ρωσία κατηγορείται για το θάνατο μιας γυναίκας αφότου της επιτέθηκε σεξουαλικά με έναν γρύλο αυτοκινήτου.

Ο 19χρονος Danil Cheshko, κρατήθηκε από την αστυνομία αφού η μήτρα του θύματος είχε σχεδόν αποκολληθεί μετά από μια τρομακτική σεξουαλική επίθεση.

Η 41χρονη Svetlana Sapogova, μητέρα δύο παιδιών, αρχικά “χτυπήθηκε και βιάστηκε με ένα ραβδί”, σύμφωνα με Ρωσικές αναφορές.

Η 41χρονη πέθανε αφού ο δράστης της έβαλε έναν γρύλο αυτοκινήτου μέσα στον κόλπο της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η τρομακτική επίθεση έγινε σε αυτοκίνητο, όταν ο Cheshko προσφέρθηκε να τη μεταφέρει από την κηδεία ενός κοινού τους φίλου κοντά στο Σαράτοφ στη νότια Ρωσία.

Ο 19χρονος κατηγορείται για σεξουαλική και δολοφονική επίθεση, πράξεις τις οποίες ομολόγησε κατά τη διάρκεια αστυνομικών ανακρίσεων.

Μετά τις επιθέσεις, την άφησε να πεθάνει στο αυτοκίνητο, αλλά την άτυχη γυναίκα βρήκαν περαστικοί που κάλεσαν την αστυνομία και το ασθενοφόρο.

Η κα Sapogova ζούσε μετά την επίθεση και οι γιατροί την χειρουργούσαν όλη νύχτα για να την σώσουν, αλλά οι τραυματισμοί της ήταν πολύ σοβαροί.

Ένας φίλος του θύματος που ονομάζεται Nadezhda είπε: “Ο γρύλος του αυτοκινήτου βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου δίπλα στην Svetlana. Όλα ήταν καλυμμένα με αίμα. Τώρα ο δράστης εξετάζεται από την αστυνομία.”

“Η Svetlana έχασε τρία λίτρα αίματος. Τα γεννητικά της όργανα της ήταν σε τραγική κατάσταση. Την άφησε στο αυτοκίνητο για να πεθάνει και έφυγε…”

“Οι γιατροί τη χειρουργούσαν όλη τη νύχτα αλλά δεν κατάφεραν να τη σώσουν. Ο δράστης πιάστηκε αμέσως και ομολόγησε τα πάντα.”

Το θύμα είχε δύο παιδιά, ένα κορίτσι ηλικίας 13 ετών και ένα αγόρι 11.

διαφορετικό

Αφήστε το σχόλιο σας: