Συγκλονιστικά

Μαμά κάνει δώρο στον 11χρονο γιο της το υπερηχογράφημα της εγκυμοσύνης της και το αγόρι κλαίει που θα αποκτήσει αδερφάκι

 

Η απώλεια των δίδυμων αδελφών του στοίχισε πολύ σ’ αυτό το αγόρι αφού ανυπομονούσε τόσο πολύ να γίνει ένας μεγάλος αδελφός… Αυτά τα Χριστούγεννα, η οικογένειά του του έκανε ένα δώρο, το οποίο περιείχε την πιο γλυκιά έκπληξη. Παρακολουθήστε την ανεκτίμητη αντίδραση του αγοριού τη στιγμή που ανοίγει το δωράκι του. Το συγκινητικό βίντεο έχει…


 

Η απώλεια των δίδυμων αδελφών του στοίχισε πολύ σ’ αυτό το αγόρι αφού ανυπομονούσε τόσο πολύ να γίνει ένας μεγάλος αδελφός… Αυτά τα Χριστούγεννα, η οικογένειά του του έκανε ένα δώρο, το οποίο περιείχε την πιο γλυκιά έκπληξη. Παρακολουθήστε την ανεκτίμητη αντίδραση του αγοριού τη στιγμή που ανοίγει το δωράκι του. Το συγκινητικό βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια προβολές.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στη σελίδα Love What Matters στο Facebook, αναφέρει την ιστορία μιας οικογένειας που αντιμετώπισε μια τεράστια στεναχώρια μετά την απώλεια των δίδυμων μωρών τους.

“Η οικογένειά μας έχασε τα δίδυμα τον Ιούνιο του 2016. Όλοι μας το πήραμε πολύ σκληρά, αλλά ο γιος μου το πήρε ιδιαίτερα σκληρά και δεν κατάλαβε γιατί συμβαίνει αυτό απ’ τη στιγμή που ήθελε τόσο πολύ να γίνει ένας μεγάλος αδελφός,” έγραψε η ανώνυμη μητέρα.

Ο μοναχογιός της οικογένειας ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένος από την απώλεια. Οι γονείς του προσπάθησαν ξανά να κάνουν άλλο μωρό και μετά από 15 μήνες τα κατάφεραν.

Γνωρίζοντας ότι ο 11χρονος γιος της θα ενθουσιαστεί με τα νέα, η μαμά του αποφάσισε να του κάνει μία έκπληξη.

Η οικογένεια έβαλε σε κορνίζα το υπερηχογράφημα και την τοποθέτησε σε ένα κουτί.

Στη συνέχεια, η μητέρα παρουσίασε στο γιό της αυτό το ιδιαίτερο δώρο Χριστουγέννων, το οποίο ήταν τυλιγμένο με ένα καρό χαρτί.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Στο βίντεο, το αγόρι ξετυλίγει το δώρο του μπροστά από ένα φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δεν έχει ιδέα τι είναι μέσα.

Ανοίγει το κιβώτιο και δείχνει ενθουσιασμένος τη στιγμή που βλέπει το περιτύλιγμα με τις φυσαλίδες.

Καθώς κοιτάζει μέσα στο κουτί, πέφτει σε σιωπή για λίγα λεπτά.

Όταν συνειδητοποιεί ότι είναι ένα υπερηχογράφημα στο κάτω μέρος, ξεσπάει σε δάκρυα.

“Η αντίδρασή του ήταν πολύ συγκινητική, περισσότερο από όσο περίμενα,” είπε η μητέρα του.

Η μαμά σταματά αμέσως την εγγραφή για να ηρεμήσει τον γιο της, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος από τη συγκίνηση.

“Δεν μπορούσα να καταγράψω πια στο τέλος,” έγραψε η μαμά. “Κάθισα στο πάτωμα μαζί του και κλαίγαμε μαζί.”

Η άφιξη ενός μωρού μετά την επώδυνη εμπειρία είναι πραγματικά ένα Χριστουγεννιάτικο θαύμα για την οικογένεια! Και κρίνοντας από την αντίδραση του αγοριού, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ένας υπέροχος αδελφός.

“Αυτό το μωρό πρόκειται να έχει τον καλύτερο μεγάλο αδερφό στον κόσμο, ακόμη και με μια διαφορά ηλικίας 11,5 ετών. Έχω την αίσθηση ότι θα είναι οι καλύτεροι φίλοι,” κατέληξε η μαμά.

Το βίντεο έχει περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 10.000 κοινοποιήσεις.

Ένα μωρό είναι μια ευλογία και ένα δώρο από τον ουρανό. Συγχαρητήρια στην οικογένεια!

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories