Μάνα άφησε την κόρη της σε δωμάτιο ξενοδοχείου για να την βιάσει ο φίλος της - Fanpage

Μάνα άφησε την κόρη της σε δωμάτιο ξενοδοχείου για να την βιάσει ο φίλος της

 

 

Μια διεστραμμένη μητέρα άφησε την έφηβη κόρη της σε ένα δωμάτιο ενός ξενοδοχείου όπου βιάστηκε από έναν άντρα που της είπε ότι ήθελε να κάνει σεξ με μια νεότερη εκδοχή της.

Την Τετάρτη, η 47χρονη γυναίκα, έβρισε την κόρη της σε μια αίθουσα δικαστηρίου στο Ispwich, καθώς καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών, σύμφωνα με την Sunshine Coast Daily.

Πριν από κάποια χρόνια, η ανισόρροπη μητέρα πήρε το κορίτσι με λεωφορείο σε ένα ξενοδοχείο στην Toowoomba, δυτικά του Μπρίσμπεϊν, της έδωσε βότκα και της υποσχέθηκε ένα “κοριτσίστικο ταξίδι.”

Στη συνέχεια, η γυναίκα εγκατέλειψε την κόρη της στο δωμάτιο και περίμενε απ’ έξω ενώ το κορίτσι βιαζόταν από έναν άντρα με το όνομα «Thommo», ο οποίος τη βίασε χωρίς προστασία.

Το ενήλικο πλέον θύμα ξέσπασε στο δικαστήριο και είπε ότι δεν θα συγχωρήσει ποτέ τη μητέρα της, η οποία ισχυρίστηκε ότι φοβόταν ότι ο άντρας θα χώριζε μαζί της αν δεν την υποχρέωνε να συνευρεθεί μαζί του.

“Δεν ένιωσα τίποτα παρά πόνο, θυμό… ήμουν ψυχικά μουδιασμένη για το πώς μια μητέρα μπορεί να το κάνει αυτό σε ένα παιδί,” είπε στη μητέρα της στο δικαστήριο.

“Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την απώλεια της παιδικής μου ηλικίας λόγω των πράξεών σου και της έλλειψης συμπόνιας σου. Οι πράξεις σου δεν μπορούν να συγχωρεθούν.”

Η 47χρονη παραδέχτηκε την ενοχή της ότι έβαλε την κόρη της σ’ αυτή τη διαδικασία, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ο δικηγόρος της γυναίκας δήλωσε ότι η πελάτισσά του παραδέχθηκε την ενοχή της με την αιτιολογία ότι δεν πίστευε ότι το κορίτσι θα κακοποιούνταν σεξουαλικά.

Η 47χρονη καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση.

“Αυτό που προέκυψε ήταν ότι η κόρη σου βιάστηκε. Όφειλες να την προστατεύσεις και αντ’ αυτού την έσπρωξες σε αυτή την κόλαση,” είπε ο δικαστής Dennis Lynch.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη συλλάβει τον «Thommo».

διαφορετικό

Αφήστε το σχόλιο σας: