Μητέρα έμεινε έγκυος σε δίδυμα μόλις 6 εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού και μας λέει τι έμαθε από την εμπειρία της - Fanpage

Μητέρα έμεινε έγκυος σε δίδυμα μόλις 6 εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού και μας λέει τι έμαθε από την εμπειρία της

 

 

Έγινε διάσημη όταν συνέλαβε δίδυμα μόλις έξι εβδομάδες μετά τον τοκετό.

Και τώρα, σχεδόν ένα χρόνο μετά τη γέννηση των διδύμων της, η Eliza Curby από το Σίδνεϊ, μοιράστηκε αυτό που της έχουν διδάξει τα μωρά της για τη μητρότητα.

Μιλώντας στην Daily Mail Australia σχετικά με τα μαθήματα που έχει μάθει, η 28χρονη Eliza δήλωσε ότι η ζωή της είναι πολύ γρήγορη τους τελευταίους 12 μήνες.

“Για τους πρώτους έξι μήνες έτρεχα ασταμάτητα,” είπε στην FEMAIL. “Αλλά στο πρώτο χρόνο, μπορώ να πω ότι έχω τελικά προσαρμοστεί στη νέα μου ζωή.”

“Υπάρχουν τόσα πολλά που έχω μάθει το τελευταίο έτος,” εξήγησε. “Το κύριο πράγμα ήταν να μειώσω τα όρια που είχα βάλει στον εαυτό μου – όπως το έχω ένα καθαρό σπίτι.”

“Έμαθα επίσης να μην κουράζομαι με τα μικρά πράγματα – για παράδειγμα, τα παιδιά μπορεί να φάνε τοστ με φυστικοβούτυρο για βράδυνο κάποιες φορές, δεν είμαι τεμπέλα μαμά – είμαι απλώς πρακτική.”

Προς το παρόν, η Eliza και ο σύντροφός της Ben έχουν συνηθίσει σ’ αυτούς τους ρυθμούς. Από μητέρα ενός μωρού έγινε μητέρα τριών – της Charlie, του Jack και του Wolfe – μέσα σε μόλις 12 μήνες.

Πρώτα γεννήθηκε η Charlie, τον Ιανουάριο του 2016, και τα δίδυμα γεννήθηκαν την Παραμονή των Χριστουγέννων του 2016.

Ενώ η Eliza λέει ότι η ζωή με τρία μικρά παιδιά είναι ένας αγώνας, αναφέρει επίσης ότι η ύπαρξη τριών μικρών παιδιών μέσα σ’ ένα σπίτι έχει και κάποια ανεκτίμητα καλά.

“Το να βλέπεις πώς αλληλεπιδρούν και πώς ‘χτίζουν’ σιγά-σιγά το δέσιμο μεταξύ τους είναι ανεκτίμητο. Αγαπούν ο ένας τον άλλον και φαίνεται.”

Ωστόσο, δεν σχεδιάζει να αποκτήσει άλλα παιδιά.

“Δεν σχεδιάζουμε να κάνουμε άλλα μωρά στο μέλλον.”

“Αλλά αγαπώ τη ζωή μας όπως είναι. Νιώθω ότι έχουμε την τέλεια μικρή οικογένεια.”

Η Eliza έμαθε ότι ήταν έγκυος στα δίδυμα της, μόλις γεννήθηκε το πρώτο της μωρό, η Charlie.

Η νεαρή μαμά πίστευε σ’ αυτό που λέγαν οι παλιές μαμάδες ότι «δεν μπορείς να μείνεις έγκυος αν θηλάζεις» και έτσι είπε ότι «δεν σκέφτηκε καν την αντισύλληψη».

Αλλά σύντομα διέψευσε τη θεωρία αυτή και έμεινε έγκυος σε δίδυμα έξι εβδομάδες αργότερα.

“Ο θηλασμός δεν έχει σχέση,” είπε στην Daily Mail Australia την εποχή εκείνη.

“Ο γιατρός μου με χρησιμοποιεί ως παράδειγμα στα ζευγάρια που του λένε ότι δεν χρησιμοποιούν μέσα αντισύλληψης μετά τη γέννηση του παιδιού τους.”

διαφορετικό

Αφήστε το σχόλιο σας: