Πα-τέρας έφτιαξε «ερωτική φωλιά» και εξέδιδε την 13χρονη κόρη του σε μεγάλο κύκλωμα παιδόφιλων - Fanpage
Συγκλονιστικά

Πα-τέρας έφτιαξε «ερωτική φωλιά» και εξέδιδε την 13χρονη κόρη του σε μεγάλο κύκλωμα παιδόφιλων

Αυτή είναι η απεχθής ερωτική φωλιά που έφτιαξε ένας πατέρας για να εκδίδει τη 13χρονη κόρη του σε παιδόφιλους. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι μία από τις πιο τρομακτικές υποθέσεις κακοποίησης παιδιών στην Αυστραλία.

Στη δημοσιότητα έχουν δοθεί φωτογραφίες της σκηνής του εγκλήματος που ελήφθησαν από το εσωτερικό του σπιτιού του πατέρα κατά τη διά…


Αυτή είναι η απεχθής ερωτική φωλιά που έφτιαξε ένας πατέρας για να εκδίδει τη 13χρονη κόρη του σε παιδόφιλους. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι μία από τις πιο τρομακτικές υποθέσεις κακοποίησης παιδιών στην Αυστραλία.

Στη δημοσιότητα έχουν δοθεί φωτογραφίες της σκηνής του εγκλήματος που ελήφθησαν από το εσωτερικό του σπιτιού του πατέρα κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιδρομής.

Οι εικόνες δείχνουν ρούχα διάσπαρτα στο πάτωμα, μπουκάλια λιπαντικών, ακόμη και ένα φυλλάδιο σχολικής εργασίας του παιδιού.

Μεταξύ των φωτογραφιών είναι ένα σκισμένο περιτύλιγμα προφυλακτικού – στοιχείο που προσαρτήθηκε στο δικαστήριο ενάντια του κατηγορουμένου παιδεραστή Alfred Impicciatore.

Ο 47χρονος Impicciatore, γνώρισε τον πατέρα του κοριτσιού μέσω της εφαρμογής KIK Instant Messenger μετά από  μια διαφήμιση για «κορίτσια».

Τον Μάρτιο του 2015, συναντήθηκε με τον πατέρα στο σπίτι και βίασε την κόρη του – ενώ ο πατέρας παρακολούθησε την «προπόνηση» της έφηβης, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο.

Ο Impicciatore παραδέχτηκε αργότερα τα εγκλήματά του κατά τη διάρκεια αστυνομικής συνέντευξης, ισχυριζόμενος ότι ο πατέρας του είχε πει ότι η κοπέλα ήταν 17 ετών.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

“Freddy, μιλάμε για ένα παιδί 13 ετών,” είπε η αστυνομία.

Αλλά όταν τελικά οδηγήθηκε στο δικαστήριο – αφού προσπάθησε να φύγει στη Νέα Νότια Ουαλία – ο Impicciatore είπε ότι δεν είναι «ένοχος».

Ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε ότι η συνέντευξη του Impicciatore με τους αστυνομικούς δεν ήταν πολύ αναξιόπιστη επειδή ήταν «κουρασμένος και αγχωμένος».

Ωστόσο, σε μία εξέταση DNA βρήκαν ίχνη του Impicciatore, του κοριτσιού και του πατέρα του κοριτσιού σε ένα περιτύλιγμα προφυλακτικού.

Η πιθανότητα το DNA να ανήκει στον Impicciatore είναι «100 δισεκατομμύρια», δήλωσε ο δικαστής.

Το άγχος του ήταν «επειδή συνειδητοποίησε το τι είχε κάνει». Τελικά ο Impicciatore καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Το όνομα του πατέρα που υπέβαλε την κόρη του σε αυτό το φρικτό βασανιστήριο δεν έχει γίνει γνωστό, καθώς έτσι θα γινόταν γνωστό και το όνομα παιδιού

Ο πατέρας καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλάκιση, για κατηγορίες όπως η σεξουαλική δουλεία, ο βιασμός και η κακοποίηση ανηλίκου.

Σε μια αστυνομική συνέντευξη, ο πατέρας είπε: “Για να είμαι ειλικρινής, ήταν διασκεδαστικό στην αρχή, αλλά από ένα σημείο και μετά η κατάσταση ξέφυγε.”

“Η κατάσταση είχε ξεφύγει κατά πολύ.”

Το κορίτσι βιάστηκε και κακοποιήθηκε από έξι άλλους άντρες, συμπεριλαμβανομένου του πάστορα David Volmer, ο οποίος τη νάρκωσε δίνοντάς της νιτρικό αμύλιο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το θύμα λαμβάνει τη φροντίδα που τόσο χρειάζεται.

Ο δικαστής που ανέλαβε τον πατέρα δήλωσε: “Ο τρόπος που τη μεταχειριστήκατε εσείς και οι υπόλοιποι έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές στο παιδί.”

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories