Θυμάστε τον Μικρούλη που Γεννήθηκε Χωρίς Μύτη και Τρέλανε το Διαδίκτυο; Μόλις Δείτε την Κατάληξή του, θα Δακρύσετε. - Fanpage

Θυμάστε τον Μικρούλη που Γεννήθηκε Χωρίς Μύτη και Τρέλανε το Διαδίκτυο; Μόλις Δείτε την Κατάληξή του, θα Δακρύσετε.

Ο Eli Thompson γεννήθηκε χωρίς τη μύτη, αλλά έκλεψε τις καρδιές των ανθρώπων σε όλη τη χώρα με την προσωπικότητα και τη γοητεία του. Τραγική ειρωνεία, ο Eli πέθανε μόλις δύο μήνες μετά τον εορτασμό των δεύτερων γενεθλίων του.

Ο Eli γεννήθηκε στο νοσοκομείο South Baldwin στο Foley της Αλαμπάμα με μια κατάσταση που ονομάζεται «arrhinia», δεν είχε ρινικές διαβάσεις ή κοιλίες κοιλότητας. Μόνο ένα στα 197 εκατομμύρια παιδιά έχει αυτή την κατάσταση.

Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας έχουν μόνο ένα αρχείο με 30 τέτοιες περιπτώσεις. Όταν ο Eli ήταν μόλις πέντε ημερών, υποβλήθηκε σε τραχειοτομία στο νοσοκομείο παιδιών των ΗΠΑ στο Mobile. Όταν ήταν έξι μηνών, οι γονείς του χώρισαν.

Παρά τις δυσκολίες, ο Eli ήταν χαρούμενος. Ο Jeremy Finch, ο μπαμπάς του, είπε ότι ο Eli ήταν πολύ έξυπνος και πάντα χαμογελαστός. Ο Eli θα επικοινωνούσε χρησιμοποιώντας τη νοηματική γλώσσα των μωρών. Όπως και κάθε άλλο παιδί, το αγαπημένο πράγμα του Eli ήταν μπισκότα!

Ο Eli είχε μια σελίδα στο Facebook όπου χιλιάδες άνθρωποι τον ακολουθούσαν και έμαθαν για την ασθένεια του. Ο Eli συναντήθηκε με ένα άλλο παιδί που έπασχε με την ίδια ασθένεια όταν ήταν 7 μηνών.

Την εποχή εκείνη το άλλο παιδί, η Tessa Evans, ήταν ηλικίας 2,5 ετών. Ο Eli πέθανε στο Ιατρικό Κέντρο Springhill. Ο Finch έχει ξεκινήσει μια σελίδα GoFundMe που έχει ξεπεράσει ήδη το στόχο της.

Credit: relayhero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: