Τρολ του Ίντερνετ έβαλαν στο μάτι και γελοιοποίησαν ετοιμοθάνατο 3χρονο παιδί που γεννήθηκε με σοβαρές αναπηρίες - Fanpage
Συγκλονιστικά

Τρολ του Ίντερνετ έβαλαν στο μάτι και γελοιοποίησαν ετοιμοθάνατο 3χρονο παιδί που γεννήθηκε με σοβαρές αναπηρίες

Τρολ του Ίντερνετ έβαλαν στο μάτι και γελοιοποίησαν ετοιμοθάνατο 3χρονο παιδί που γεννήθηκε με σοβαρές αναπηρίες

Ο Grayson Kole από την Αλαμπάμα πάσχει από σοβαρές αναπηρίες

Η μητέρα του Jenny Smith δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook για να καταγράψει την πρόοδο της υγείας του

Αλλά οι αναίσθητοι τρολς πήραν την εικόνα του και την έκανα…


Τρολ του Ίντερνετ έβαλαν στο μάτι και γελοιοποίησαν ετοιμοθάνατο 3χρονο παιδί που γεννήθηκε με σοβαρές αναπηρίες

  • Ο Grayson Kole από την Αλαμπάμα πάσχει από σοβαρές αναπηρίες
  • Η μητέρα του Jenny Smith δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook για να καταγράψει την πρόοδο της υγείας του
  • Αλλά οι αναίσθητοι τρολς πήραν την εικόνα του και την έκαναν ένα σκληρό  διαδικτυακό meme
  • Η μητέρα του έχει πει ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που θα  το έβρισκαν αστείο.

Κάποιοι αναίσθητοι τρολς του διαδικτύου έχουν διαδώσει στο ίντερνετ τη φωτογραφία ενός τρίχρονου αγοριού που γεννήθηκε με σοβαρές αναπηρίες. Συγκεκριμένα κοροϊδεύουν τον μικρούλη για την εικόνα του, με το να γράφουν πάνω στη φωτογραφία χλευαστικά memes.

Η Jenny Smith, η μητέρα του, από μια αγροτική περιοχή της Αλαμπάμα, δημιούργησε μια ειδική σελίδα στο Facebook προς τιμή του γιου της Grayson Kole.

Ο Grayson πάσχει από πολλές ασθένειες, όπως η επιληψία, η άπνοια και οι προεξοχές ιστού του εγκεφάλου μέσα στο κρανίο του.

Ο τρίχρονος Grayson με τη μητέρα του Jenny και τον πατέρα του Kendyl. Οι αναίσθητοι τρολς χλεύασαν τον μικρούλη, που έχει σοβαρές αναπηρίες

Οι ανωμαλίες που παρουσιάζει το παιδάκι είναι υδροκεφαλία (νερό στον εγκέφαλο), παραμόρφωση και δυσπλασία του κρανίου.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Αλλά αψήφησε τις προβλέψεις των γιατρών κι επιβίωσε πέραν των αρχικών εκτιμήσεων. Τώρα η κ. Smith και ο σύζυγός της Kendyl ενημερώνουν τη σελίδα τους στο Facebook για την πρόοδο του μικρού τους γιου.

Ήταν μόλις τον περασμένο μήνα, όταν η κ. Smith βρήκε τυχαία στο διαδίκτυο ένα meme με μια πολύ σκληρή λεζάντα πάνω στην εικόνα του γιου της.

Κυκλοφορούσε από τον Μάιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά το ζευγάρι την είδε τυχαία τον περασμένο μήνα.

Συγκεκριμένα το meme  έδειχνε μια εικόνα του Grayson  από τις απόκριες,να κρατάει μια κολοκύθα έχοντας βάλει τη λεζάντα: «Αυτή τη φάτσα έχει όποιος έχει γονείς που είναι μεταξύ τους ξαδέλφια».

Ο Grayson πάσχει από πολλές ασθένειες, όπως η επιληψία, η άπνοια, βλάβη στην καρδιά και οι προεξοχές εγκεφαλικού ιστού μέσα στο κρανίο του. Εξακολουθεί όμως  να είναι ένα ευτυχισμένο αγόρι

Η  Σμιθ μίλησε με οργή για τα memes λέγοντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιούν ένα άρρωστο παιδί για να σπάσουν πλάκα.   Συγκεκριμένα είπε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θα χρησιμοποιούσαν ένα παιδί, ειδικά όταν έχει τόσες πολλές αναπηρίες.

Μερικοί άνθρωποι ίσως σκέφτονται ότι είναι αστείο, αλλά δεν βρίσκω καθόλου χιούμορ στο να πληγώνω έναν άλλο άνθρωπο. Ειλικρινά, ντρέπομαι για λογαριασμό όσων  βρίσκουν ότι αυτό είναι διασκεδαστικό. Για την ακρίβεια είναι αηδιαστικό.’

Στη σελίδα τους στο  Facebook, οι γονείς του Grayson γράφουν πώς ανακάλυψαν ότι ο γιος τους ήταν άρρωστος όταν γεννήθηκε το 2013. Λίγες ώρες μετά τη γέννησή του, του έκαναν άμεση εισαγωγή σε ένα παιδιατρικό νοσοκομείο στην Ατλάντα. Και οι δυο γονείς του έβαλαν με το μυαλό τους το χειρότερο.

Προς έκπληξη όλων, ο μικρούλης κατόρθωσε να αψηφήσει τους γιατρούς και μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε 24 επεμβάσεις, για να κρατηθεί ζωντανός και να διατηρήσει ως ένα βαθμό μια ποιότητα ζωής.

Όταν το meme εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, οι γονείς του Grayson θεώρησαν αρχικά ότι πρέπει να κλείσουν τη σελίδα τους.  

Ο Grayson με τη μητέρα του (αριστερά) και τον πατέρα του (δεξιά). Έχουν ανοίξει τη σελίδα στο Facebook  και δημοσίευσαν επίσης ένα online μήνυμα που απευθύνεται στους σκληρούς τρολς

Το μήνυμα λέει:  “Ένα ευχαριστώ σε όσους πήραν την εικόνα του γιου μας κι έκαναν πλάκα μαζί του κοινοποιώντας τη παντού στο διαδίκτυο.

Ο Grayson είναι ένα μικρό αστέρι που λάμπει και είναι τόσο φωτεινό. Μας φτιάξατε τη διάθεση, γιατί έτσι του δώσατε την ευλογία να μοιραστεί με περισσότερους ανθρώπους την ιδιαίτερη ζωή του. Θα βοηθήσει έτσι τον εαυτό του, εμάς , αλλά και τα υπόλοιπα  ιδιαίτερα  παιδιά με τις οικογένειές τους!

Έτσι η σκληρότητα σας έγινε απλά ο τρόπος του Θεού να δείξει τη μεγαλοδυναμία του για άλλη μια φορά!”.

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories