Δείτε τι πήγε και έχτισε ένας άνδρας σε μία Μουσουλμανική χώρα για να τιμήσει το Χριστιανισμό! Θα μείνετε... - Fanpage

Δείτε τι πήγε και έχτισε ένας άνδρας σε μία Μουσουλμανική χώρα για να τιμήσει το Χριστιανισμό! Θα μείνετε…

Ο Πακιστανός επιχειρηματίας, Parvez Henry Gill, υποστηρίζει ότι πριν 4 χρόνια είδε ένα όνειρο στο οποίο ο Θεός του ζήτησε να βοηθήσει τους διωκόμενους Χριστιανούς του Πακιστάν!

3

Αποφάσισα να κατασκευάσω το μεγαλύτερο σταυρό του κόσμου, σε μία καθαρά Μουσουλμανική χώρα. Αυτό θα είναι το σύμβολο του Θεού και όποιος το βλέπει θα ξέρει πως Εκείνος τον προστατεύει.

10

Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι κατασκευές στην πολυσύχναστη μητρόπολη Karachi, στο Πακιστάν. Ο σταυρός έχει ύψος 43 μέτρα και στέκεται άγρυπνος φρουρός στην είσοδο του νεκροταφείου Gora Qabaristan.

11

12

Το νεκροταφείο φυσικά είναι χριστιανικό, έχει δεχθεί όμως αναρίθμητες επιθέσεις και βανδαλισμούς από φανατικούς Μουσουλμάνους, σύμφωνα με την Jerusalem Post.

Πέρα από την ψυχική και πνευματική υποστήριξη που θέλει το σύμβολό του να παρέχει στους πιστούς, ο Gill φρόντισε επίσης να είναι ανθεκτικό απέναντι στις επιθέσεις που σίγουρα θα δεχθεί: είναι αλεξίσφαιρο και η βάση του βρίσκεται 6 μέτρα κάτω από το έδαφος, οπότε μάλλον δύσκολα θα κουνηθεί!

13

Δεδομένου ότι το 90% του πληθυσμού του Πακιστάν είναι Μουσουλμάνοι, ο Gill φρόντισε οι εργάτες που προσέλαβε να μην ξέρουν τι είναι αυτό που κατασκευάζουν! Βέβαια, όταν το σχήμα του πλέον ήταν προφανές, 20 από αυτούς παραιτήθηκαν!

14

Αφήστε το σχόλιο σας: