Ο φίλος της την έδερνε καθημερινά. Ένα βράδυ πάνω στον καυγά, ο σκύλος τους έκανε κάτι μοναδικό... - Fanpage

Ο φίλος της την έδερνε καθημερινά. Ένα βράδυ πάνω στον καυγά, ο σκύλος τους έκανε κάτι μοναδικό…

Σύμφωνα με έρευνες

, το 40% των γυναικών που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας, λένε ότι δεν φεύγουν από το σπίτι γιατί δε θέλουν να εγκαταλείψουν τα κατοικίδιά τους.

Αυτή η γυναίκα

όμως κατάφερε να μετατρέψει τον εφιάλτη της σε παράδειγμα για τις υπόλοιπες γυναίκες που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις.

Μια μέρα, ο σύντροφός της της επιτέθηκε τραβώντας της τα ρούχα, την πέταξε σε έναν τοίχο και άρχισε να τη χτυπάει αλύπητα. Εκείνη τη στιγμή, ο γενναίος σκύλος της μπήκε στο δωμάτιο…

Ο J. Matthew είναι ένας Great Dane που ζυγίζει 50 κιλά και με τεράστια αυτοθυσία ξάπλωσε πάνω από το κορμί της ιδιοκτήτριάς του με αποτέλεσμα να δεχθεί αυτός στο σώμα του τα χτυπήματα από το σφυρί που είχε αρπάξει ο ψυχοπαθής! Αφού τελείωσε τη “δουλειά” του, πήρε το αιμόφυρτο κορμί του σκύλου

και το μετέφερε σε μια πολυσύχναστη διασταύρωση, εγκαταλείποντάς τον για να πεθάνει. Στο ενδιάμεσο, η γυναίκα κατάφερε να το σκάσει και έτρεξε αμέσως στην αστυνομία.

Παρόλο που ο J. Matthew είχε πολλαπλά κατάγματα, επέζησε! Το καταφύγιο όμως στο οποίο διέμενε η γυναίκα δεν επέτρεπε ζώα.

Για κανένα λόγο όμως δε θα εγκατέλειπε το φύλακα άγγελό της που δέχθηκε τα -σχεδόν- θανατηφόρα χτυπήματα για χάρη της! Αφότου άκουσαν την ιστορία της, το καταφύγιο αποφάσισε να καταργήσει τον κανονισμό και έτσι το 2012, το Rose Brooks Center έγινε το πρώτο καταφύγιο στο οποίο επιτρέπονται κατοικίδια!

Αφήστε το σχόλιο σας: