Αυτά τα μικροσκοπικά βαζάκια για το ποδήλατο είναι το τέλειο ανοιξιάτικο αξεσουάρ! - Fanpage

Αυτά τα μικροσκοπικά βαζάκια για το ποδήλατο είναι το τέλειο ανοιξιάτικο αξεσουάρ!

Τα ποδήλατα ήταν από πάντα η πράσινη εναλλακτική για τα αυτοκίνητα και τώρα γίνεται ακόμα πιο “πράσινη” χάρη σ’αυτά τα γλυκά, μικρά βαζάκια για το ποδήλατο!

Η δημιουργός τους, Colleen Jordan, η οποία ζει στην Atlanta, είναι σχεδιάστρια, καλλιτέχνης και ιδιοκτήτρια του Wearable Planter, μια εταιρίας που εξειδικεύεται σε προϊόντα που σου επιτρέπουν να παίρνεις μαζί σου όπου πας φυτά και λουλούδια. Αυτά τα βάζα έχουν φτιαχτεί σε 3D εκτυπωτή και το τελείωμα έχει γίνει στο χέρι. Μπορείτε εύκολα να τα βάζετε στο τιμόνι του ποδηλάτου σας.

Το Wearable Planter πουλάει, επίσης, κοσμήματα φτιαγμένα σε 3D εκτυπωτή, όπως κολιέ και καρφίτσες που περιέχουν ζωντανά φυτά. Η Colleen εμπνέεται από τον κόσμο γύρω της, αλλά το κίνητρό της για να ξεκινήσει την δική της επιχείρηση ήταν όταν οι καθηγητές της στο Georgia Tech and Lund University έδειξαν ενδιαφέρον για τις τραβηγμένες, όπως λέει, ιδέες της.

“Σχεδόν κάθε καθηγητής στον οποίο παρουσίαζα αυτή την ιδέα έλεγε ότι δεν μπορώ να το δω αυτό στο μάθημα του, κάτι που με έκανε να πραγματοποιήσω αυτά που είχα στο μυαλό μου.”

Μπορείτε να αγοράσετε τα βαζάκια για το ποδήλατο καθώς και άλλα προϊόντα της στο Etsy.

128

141

140

139

138

137

136

135

133

132

131

130

129

Credit: boredpanda.com

Αφήστε το σχόλιο σας: