Βρείτε τα Γυαλιά Ηλίου που Ταιριάζουν Καλύτερα στο Σχήμα του Προσώπου σας - Fanpage

Βρείτε τα Γυαλιά Ηλίου που Ταιριάζουν Καλύτερα στο Σχήμα του Προσώπου σας

Διαλέξτε τα τέλεια γυαλιά ηλίου για να ταιριάζουν στο πρόσωπό σας.
1

Αν το πρόσωπό σας είναι στρογγυλό, προτιμήστε γυαλιά ηλίου aviators ή τετράγωνους σκελετούς με γωνίες για να προσθέσετε όρια στο πρόσωπό σας.
2

Αν το πρόσωπό σας είναι οβάλ, οποιοδήποτε σχήμα σας ταιριάζει, αν και προτείνεται ο σκελετός να είναι αρκετά φαρδύς, όσο το πιο φαρδύ μήκος του προσώπου σας.
3

Αν το πρόσωπό σας είναι τετράγωνο, τότε προτιμήστε στρογγυλεμένους, ελαφρώς καμπυλωμένους σκελετούς. Το πρόσωπό σας έχει ήδη δυνατή δομή, και σκελετοί με αυστηρές γωνίες θα το κάνουν να φαίνεται πιο σκληρό.
4

Αν το πρόσωπό σας είναι ορθογώνιο, τότε προτιμήστε φακούς που έχουν μεγαλύτερο πλάτος παρά μήκος, αποφύγετε σκελετούς με αυστηρά γεωμετρικά σχήματα, για να μαλακώσουν και εξισορροπήσουν την αυστηρή δομή του προσώπου σας.
5

Αν το πρόσωπό σας έχει σχήμα καρδιάς, τότε στις αναλογίες του προσώπου σας ταιριάζουν πιο τετράγωνοι σκελετοί. Αποφύγετε φακούς σε σχήμα δακρύου ή σκελετούς με υπερβολική λεπτομέρεια στη κορυφή.
6

Αν το πρόσωπό σας έχει σχήμα διαμαντιού, σας ταιριάζει οποιοδήποτε σχήμα, αλλά αποφύγετε σκελετούς υπερβολικά στρογγυλεμένους και με αυστηρές γωνίες. Φακοί που έχουν μεγαλύτερο πλάτος πάρα μήκος σας ταιριάζουν καλύτερα.
7

Αν το σχήμα του προσώπου σας είναι τριγωνικό, τότε σας ταιριάζουν σκελετοί που είναι γεμάτοι στη κορυφή ή φακοί σε σχήμα δακρύου, που θα βοηθήσουν να εξισορροπήσουν το σχήμα του προσώπου. Τετράγωνοι, σκελετοί με γωνίες και με φακούς που έχουν αρκετό πλάτος σας ταιριάζουν επίσης.
8

Credit: 9gag.com

Αφήστε το σχόλιο σας: