Άκαρδη Μάνα παρατάει την 2χρονη Κόρη της μέσα σε Σούπερ Μάρκετ και εξαφανίζεται για Πάντα. Σοκαρισμένη η Τοπική Κοινωνία... - Fanpage

Άκαρδη Μάνα παρατάει την 2χρονη Κόρη της μέσα σε Σούπερ Μάρκετ και εξαφανίζεται για Πάντα. Σοκαρισμένη η Τοπική Κοινωνία…

Οι αρχές ψάχνουν μανιωδώς μια άκαρδη μητέρα, που φαίνεται ότι σκοπίμως εγκατέλειψε το παιδί της σε ένα μανάβικο στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το WREG, το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στο Food 4 Less αυτή την εβδομάδα.

Στα πλάνα ασφαλείας, η μητέρα φάνηκε να περπατάει στο κατάστημα μαζί με το παιδί της.

Μερικά λεπτά αργότερα έφυγε, εγκαταλείποντας το νήπιο κορίτσι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα, την Κυριακή γύρω στις 17:55. Οι εργαζόμενοι του καταστήματος, βρήκαν το 2χρονο κορίτσι.

Το κορίτσι περιφέρονταν σε εμφανές σημείο, αλλά η μητέρα της δεν πήγαινε να την ψάξει.

Το περιστατικό γίνεται ακόμα πιο περίεργο, αφού η μητέρα συνέχισε να ψωνίζει στο κατάστημα.

Κάποια στιγμή, ένας άνθρωπος πλησίασε τη μητέρα που ψώνιζε για να της επιστρέψει το παιδί.

Σε αυτό το σημείο, η μητέρα του ζήτησε να «την αφήσει», πλήρωσε για τα ψώνια της και έφυγε από το κατάστημα χωρίς την κόρη της.
Η αστυνομία είναι σχεδόν βέβαιη, ότι η μητέρα εγκατέλειψε σκόπιμα την κόρη της.

Από τη Δευτέρα το βράδυ, το παιδί δεν έχει αναζητηθεί από κανένα ενδιαφερόμενο μέλος της οικογένειας.

Σύμφωνα με το ABC News 7, η μητέρα πιστεύεται ότι είναι μεταξύ 20 και 30 ετών. Έχει σκούρα μαλλιά και μπορεί να έχει τατουάζ στο δεξί της χέρι. Την τελευταία φορά, φορούσε μια μαύρη μπλούζα και τζιν σορτς.

Αφού το WREG μοιράστηκε αυτήν την συγκλονιστική ιστορία στο Facebook, πολλοί σχολιαστές πάλεψαν για να καταλήξουν στους λόγους για τους οποίους η μητέρα εγκατέλειψε την κόρη της δημόσια σε ένα παντοπωλείο.

«Λοιπόν, το μόνο καλό είναι ότι τουλάχιστον την άφησε κάπου που θα την έβρισκαν αμέσως, πιθανότατα έσωσε αυτό το παιδί από μια φρικτή ζωή. Ελπίζω ότι το παιδί θα πάει σε ένα ήρεμο, με κατανόηση και αγάπη περιβάλλον, που θα της δώσει την αγάπη και την προσοχή που της αξίζει», σχολίασε μια γυναίκα.

«Δόξα τω Θεώ αυτό το παιδί σώθηκε από τη μητέρα της και ευτυχώς είναι αρκετά νέα για να ξεπεράσει την κακοποίηση και την παραμέληση, που είμαι βέβαιος ότι έχει υποστεί. Ο Θεός να ευλογεί αυτό το παιδί και να βρει μια καταπληκτική οικογένεια», ένας άλλος πρόσθεσε.

Credit: Mommypage

Αφήστε το σχόλιο σας: