Άνοιξε Τρύπα στον Τοίχο για να κρύψει το Ανατριχιαστικό Μυστικό του. Μόλις οι Αστυνομικοί κοίταξαν πίσω από το Ψυγείο, Πάγωσαν! - Fanpage

Άνοιξε Τρύπα στον Τοίχο για να κρύψει το Ανατριχιαστικό Μυστικό του. Μόλις οι Αστυνομικοί κοίταξαν πίσω από το Ψυγείο, Πάγωσαν!

Πιάστηκε ένας άντρας που είχε κρυμμένο ένα κορίτσι σε ένα μικρό χώρο του σπιτιού του. Όταν οι αστυνόμοι έψαξαν καλύτερα, βρήκαν πως αυτό το έκανε για δεκαετίες. 

Ο Michael Dunn, 57 ετών, έκανε μία τρύπα στον τοίχο του σπιτιού του για να κρύψει το μεγαλύτερο και πιο ενοχλητικό μυστικό της ζωής του. Έφτιαξε μία τρύπα πίσω από το ψυγείο του για να κρύβει τα κορίτσια που απήγαγε και κακοποιούσε σeξουαλικά, σύμφωνα με το Metro.

Αρχικά, είχε φτιάξει έναν μικρό χώρο για να κρύψει ένα κορίτσι που το είχε σκάσει από το σπίτι του. Μετά όμως εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και την έκρυβε και από την αστυνομία.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο Dunn είχε απαγάγει 4 θύματα μέσα σε δεκαετίες. Βίασε μάλιστα το ένα από αυτά ενώ ήταν μόλις 10 χρονών.

Ο δικαστής Tony Briggs είπε: “Η ιστορία δείχνει πως είσαι ένας ύπουλος άντρας με έντονη θέληση να κυριαρχείς.”

Τελικά, o Dunn κρίθηκε ένοχος για 10 βιασμούς, για 3 περιπτώσεις παράνομης φυλάκισης και για 3 περιπτώσεις άσεμνης επίθεσης, κατά την διάρκεια της δίκης του τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με το Metro, ο Dunn είχε χρησιμοποιήσει ένα πλαίσιο και ένα τσουβάλι με χώμα για να κρύψει το κορίτσι από την αστυνομία 8 ή 9 φορές.

Ο δικαστής Briggs, ωστόσο, ήθελε να σημειώσει πως το θύμα ήθελε να κρυφτεί από την αστυνομία. Ο κατήγορος Richard Bennett είπε στο δικαστήριο πως ο Dunn ήξερε πως το κορίτσι είχε υποστεί κακοποίηση από συγγενή της όταν το εκμεταλλεύτηκε και την βίασε.

Η πρώτη του υπόθεση βιασμού ήταν όταν ήταν 19 και είχε επιτεθεί σε ένα κορίτσι που ήταν μόλις 10. Της μίλησε λογικά: ‘Είναι αυτό που κάνουν τα αγόρια με τις κοπέλες τους.’

Ο Dunn, ο οποίος είναι πατέρας 6 παιδιών, βρέθηκε να έχει ‘πολύ εκρηκτική ιδιοσυγκρασία, ειδικά όταν είναι μεθυσμένος,’ σύμφωνα με τον δικαστή Briggs.

Ένα από τα κορίτσια που κρύφτηκε μέσα στην τρύπα είπε πως διαγνώστηκε με διαταραχή μετατραυματικού στρες.

Ο δικαστής Briggs είπε: ‘Ακόμα αρνείσαι την ευθύνη των πράξεών σου, λέγοντας πως όλα είναι ψέματα για να σε καταδικάσουν.’

Οι σκέψεις σας;

Credit: nx2.com

Αφήστε το σχόλιο σας: