Έβαλαν την Κόρη της να Κάτσει δίπλα σε έναν Φουσκωτό Άντρα στο Αεροπλάνο. Τα λόγια της Μητέρας, θα σας Συγκλονίζουν! - Fanpage

Έβαλαν την Κόρη της να Κάτσει δίπλα σε έναν Φουσκωτό Άντρα στο Αεροπλάνο. Τα λόγια της Μητέρας, θα σας Συγκλονίζουν!

Τα αεροπορικά ταξίδια μπορεί να γίνουν δύσκολα, ειδικά όταν πρέπει να ταξιδέψουν και μικρά παιδιά. Μια ανήσυχη μαμά πρόσφατα έκανε ένα πολύωρο ταξίδι με το μικρό της γιο και έζησε μια εμπειρία που θα της μείνει αξέχαστη. 

1

Όταν η μητέρα πρόσεξε έναν εύσωμο νεαρό άντρα που καθόταν σε διπλανή θέση, το άγχος της μεγάλωσε. Ωστόσο, όπως έμαθε αργότερα, δεν πρέπει ποτέ να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του.

Εξηγεί στη δημοσίευση που ανέβασε στο Facebook απευθυνόμενη προς αυτόν τον άγνωστο άντρα:

«Τη στιγμή που σε είδα, ανησύχησα ότι δε θα το έπαιρνες χαλαρά και θα έδειχνες ενόχληση που έπρεπε να κάτσεις δίπλα σε ένα μικρό παιδί. Εξαιτίας αναταράξεων, το παιδί έπρεπε να κάθεται δεμένο στη θέση δίπλα σου. Δεν έτυχε να ρωτήσω το όνομά σου, αλλά σε ευχαριστώ για τις αμέτρητες φορές που έπρεπε να σηκώσεις την κουβέρτα του, την ώρα που προσπαθούσε να κοιμηθεί. Σε ευχαριστώ που έκλεισες το φως όταν τελικά αποκοιμήθηκε. Σε ευχαριστώ που ήσουν ευγενικός και τον πρόσεχες, παρόλο που δεν είχες καμία υποχρέωση. Σε ευχαριστώ που του πρόσφερες καρεμέλες και τσίχλες για τα βουλωμένα αυτιά. Σε ευχαριστώ που έκανες την εμπειρία της πτήσης ένα μάθημα συμπόνοιας και συμπαράστασης προς τους άλλους. Αυτό το αγοράκι θα γίνει κάποτε ένας άντρας (ελπίζω σαν εσένα) και θα κάνει πολλά χάρη στις απλές σου πράξεις, από όσο φαντάζεσαι. Θα γίνεις κάποτε ένας σπουδαίος πατέρας κάποτε, αν το επιλέξεις.»

2

Το γράμμα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον άγνωστο άντρα από τον Καναδά και απάντησε στα κολακευτικά λόγια της μητέρας:

«Ένας φίλος μου με αναγνώρισε στη δημοσίευση και ένιωσα ταυτόχρονα ταπεινός και συγκινήθηκα από τα καλόκαρδα λόγια της γυναίκας που του έγραψε. Θέλω απλά να πω, ότι ήταν μεγάλη χαρά που γνώρισα τέτοια αγαπημένη οικογένεια.» 

Credit: Faithtap

Αφήστε το σχόλιο σας: