Έγκυος γυναίκα μαθαίνει ότι ο σύζυγός της έχει μόνο λίγες μέρες ζωής. Τότε πήρε μια απόφαση που συγκλόνισε τους γιατρούς... - Fanpage

Έγκυος γυναίκα μαθαίνει ότι ο σύζυγός της έχει μόνο λίγες μέρες ζωής. Τότε πήρε μια απόφαση που συγκλόνισε τους γιατρούς…

Όταν η Diane Aulger ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος, ήταν χαρούμενη. Η ζωή της ήταν δύσκολη καθώς ο σύζυγός της, Mark, αντιμετώπιζε καρκίνο του παχέος εντέρου στο στάδιο 3, αλλά τελικά νίκησε τον καρκίνο και ανυπομονούσαν να προχωρήσουν στη ζωή τους και να φέρουν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Τότε οι γιατροί τους είπαν κάτι που τους άφησε άφωνους… Ο Μark διαγνώστηκε με πνευμονική ίνωση, μια ασθένεια που σταματά τη ροή του οξυγόνου από τους πνεύμονες στον εγκέφαλο και άλλα ζωτικά όργανα.

Η Diane ήταν πολύ στεναχωρημένη που ο σύζυγός της ίσως να μην είναι εκεί για να δει την κόρη τους να γεννιέται, έτσι πήρε μια δύσκολη απόφαση που πολλοί βρήκαν παράτολμη.

Στις 18 Ιανουαρίου, όταν ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Diane πήγε στο νοσοκομείο για να προκαλέσει τοκετό, ώστε ο Μark να κρατήσει την κόρη του στην αγκαλιά του πριν πεθάνει.

Νόμιζε ότι θα είναι μόνη της στη διάρκεια της γέννας, αλλά οι γιατροί επέτρεψαν στον Mark να είναι παρόν. Με τα νοσοκομειακά κρεβάτια τους δίπλα- δίπλα, η Diane γέννησε τη Savannah.

Η στιγμή ήταν οδυνηρή για το ζευγάρι. Ενώ και οι δύο ήταν πολύ χαρούμενοι με τη γέννηση της κόρης τους, δεν ήξεραν πόσο χρόνο θα είχαν μαζί σαν οικογένεια.

Η Diane έβαλε τη Savannah στην αγκαλιά του Mark και παρόλο που υπήρχε πόνος στα μάτια του, την κράτησε και της είπε ότι ήταν ο μπαμπάς της και ότι την αγαπούσε πάρα πολύ.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 23 Ιανουαρίου, η Diane κατάλαβε ότι ο Mark βρίσκονταν στα τελευταία του. Έτσι, έβαλε τη μικρή τους στην αγκαλιά του και κράτησαν τα χέρια τους μέχρι να σταματήσει να αναπνέει.

Ενώ η όλη κατάσταση ήταν επώδυνη και δύσκολη και παρόλο που πολλοί αμφισβήτησαν την απόφαση της Diane να προκαλέσει την γέννα νωρίτερα, είναι ευτυχής που ο σύζυγός της και η κόρη της ήταν σε θέση να περάσουν μερικές πολύτιμες στιγμές μαζί. Αυτές είναι στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Credit: Sosharethis

Αφήστε το σχόλιο σας: