Έκαναν βόλτα στην παραλία όταν είδαν ένα άγνωστο αγόρι να τους πλησιάζει. Λίγο μετά, αυτή η φωτογραφία τους γίνεται Viral! - Fanpage

Έκαναν βόλτα στην παραλία όταν είδαν ένα άγνωστο αγόρι να τους πλησιάζει. Λίγο μετά, αυτή η φωτογραφία τους γίνεται Viral!

Η φωτογραφία μιας μητέρας που απεικονίζει την κόρη της και ένα νέο φίλο της, γίνεται viral.

Η Ayanna Toye Barrows περπατούσε στην παραλία του Myrtle Beach της Νότιας Καρολίνας με την κόρη της, όταν ένα μικρό αγόρι έτρεξε προς το μέρος τους και άρχισε να μιλάει στην κόρη της.

Οι δυο τους άρχισαν να μιλάνε και το αγόρι έδειξε το κολιέ του, που ήταν από δόντι καρχαρία. Μετά από λίγα λεπτά, το αγόρι είπε αντίο και έφυγε.

Λίγα λεπτά αργότερα, μητέρα και κόρη εξεπλάγην που είδαν το αγόρι να επιστέφει, φωνάζοντας το όνομα της κόρης της Barrows. Είπε ότι μόλις η κόρη της γύρισε, «ενθουσιάστηκε με το χαμόγελό του». Το αγόρι επέστρεψε για να πει στην κόρη της περισσότερα για το κολιέ από δόντι καρχαρία που είχε, το οποίο είπε ότι του έδινε δυνάμεις.

Η Barrows μοιράστηκε την ιστορία της, με μια ανάρτηση που έκανε στη σελίδα Love What Matters στο Facebook, μαζί με μια φωτογραφία των δύο νέων φίλων. Η ανάρτηση γράφει:

«Η κόρη μου κι εγώ βρισκόμαστε στην παραλία της Myrtle και περπατάμε κάτω από το ηλιοβασίλεμα. Εκείνη τη στιγμή, το γλυκό μικρό αγόρι πηγαίνει προς το μέρος της και μοιράζεται μαζί της το δόντι του καρχαρία που έχει στο λαιμό του. Της λέει το όνομά του και ρωτάει το όνομά της. Βαδίζουν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Λίγα λεπτά αργότερα, έρχεται πίσω, φωνάζοντας το όνομα της κόρης μου.

Εκείνη γυρίζει και ενθουσιάζεται με το χαμόγελό του. Ανταλλάσσουν μερικές κουβέντες, κυρίως για το δόντι του καρχαρία που του έδινε δυνάμεις.

Ζήτησα από τη μητέρα του την άδεια να τραβήξω αυτή την φωτογραφία και αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Κανείς δεν τους τοποθέτησε, δεν τους είπε να χαμογελάσουν και δεν υπήρχε κανένας απολύτως δισταγμός από την πλευρά τους. Όταν ολοκληρώσαμε το περπάτημα και είχε έρθει η ώρα για να φύγουμε, αγκαλιάστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα και ανταλλάξανε περίπου 20 «αντίο».

Αυτή είναι μια στιγμή που εμείς οι άνθρωποι καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο τόσο απλά, χωρίς να βλέπουμε διαφορά στο χρώμα ή τη φυλή. Είναι απλώς καθαρό…. δύο παιδιά που συναντιούνται στο ηλιοβασίλεμα… το μόνο που βλέπουν είναι ο ένας τον άλλον.

Αυτός ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος, αν ενεργούσαμε σαν αυτά τα δύο παιδιά.»

1

Η ανάρτηση της μητέρας, έκανε το γύρω του Facebook και έχει μοιραστεί πάνω από 56.000 φορές. Οι αναγνώστες σχολίασαν την συγκινητική ιστορία στην ανάρτηση του Facebook.

«Αυτό είναι περισσότερο από δύο παιδιά που λένε γεια, είναι μια σύνδεση, μια αναγνώριση του πνεύματος που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, αμφιβάλλω ότι αυτή η ιστορία τελείωσε», σχολίασε ένας αναγνώστης.

«Συνήθως δεν σχολιάζω, αλλά αυτή η φωτογραφία άγγιξε μια χορδή. Δύο απολύτως όμορφα παιδιά. Η αθωότητα της συνάντησής τους και η ομορφιά του κόσμου τους», γράφει ένας άλλος χρήστης.

Credit: AmericaNow

Αφήστε το σχόλιο σας: