Έκανα σχέση με κάποιον μετά τον θάνατο του συζύγου και τώρα παντρεύεται άλλη - Fanpage

Έκανα σχέση με κάποιον μετά τον θάνατο του συζύγου και τώρα παντρεύεται άλλη

Με λένε Ελένη και είμαι χήρα με ένα παιδάκι 3 ετών. Ο άντρας μου πέθανε πέρσι σε τροχαίο και από τότε παλεύω μόνη. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ερωτευόμουν ξανά, ποτέ δεν πίστευα ότι θα προχωρούσα και σχετικά γρήγορα. Ώσπου ήρθε στη ζωή μου, αυτός…

Τον γνώρισα στο καφέ απέναντι από τη δουλειά μου. Δικηγόρος αυτός έκανε το μεσημεριανό του διάλειμμα εκεί και εγώ πεταγόμουν για τον δεύτερο καφέ της μέρας. Στην αρχή βλεπόμασταν, πιάναμε την κουβέντα για άσχετα θέματα και στην πορεία ανταλλαξαμε τηλέφωνα, βγήκαμε κλπ. κλπ. Μεγάλος έρωτας εγώ να λιώνω γι αυτόν, αυτός εκεί για μένα και για το παιδί μου. 6 υπέροχοι μήνες μαζί, με ταξίδια, εκδρομές, συζητήσεις επί συζητήσεων. Νόμιζα πως είχα βρει κυριολεκτικά το άλλο μου μισό.

Ένα πρωί δεν έστειλε όπως έστελνε πάντα. Τον κάλεσα δεν απαντούσε. Άρχισα μεσα στη μέρα να ανησυχώ. Τον έψαξα παντού, το κινητό του απενεργοποιημένο, στο σπίτι κανείς. Είχα τρελλαθεί, ήθελα να ψάξω τα νοσοκομεία. Αργά το βράδυ μου έστειλε μήνυμα “Παντρεύομαι άλλη, συγγνώμη”.
Κατέρρευσε ο κόσμος μου. Ό,τι πίστη είχα για τους ανθρώπους, ό,τι αγάπη είχα για εκείνον. Είχε 3 χρόνια σχέση παράλληλα με εμένα. Η κοπέλα έμεινε έγκυος και ο γάμος ήταν μονόδρομος. Δεν είχα καταλάβει τίποτα, δεν είχε χτυπήσει ποτέ τηλέφωνο, κυκλοφορούσαμε ελεύθερα, κανονικά όλα. Κούρεψα αγορίστικα τα μαλλιά μου και φόρεσα ξανά τα μαύρα που φορούσα όταν πέθανε ο άντρας μου. Αυτή τη φορά κήδευα την πίστη μου στους ανθρώπους.

Έχει περάσει ένας χρόνος, δεν το έχω ξεπεράσει. Κρέμομαι από το προφίλ του και πονάω. Τον είδα γαμπρό και πέθανα, τώρα τον βλέπω πατέρα και λιώνω κάθε μέρα. Δεν ξέρω που θα βγει αυτό. Σηκώνομαι μόνο και μόνο για το παιδί μου.

Να προσέχεις.

Αφήστε το σχόλιο σας: