Έκρυψαν την Εγκυμοσύνη από τους Συγγενείς για να τους Κάνουν έκπληξη. Η αντίδρασή τους όταν Βλέπουν το Νεογέννητο; Ανεκτίμητη! - Fanpage

Έκρυψαν την Εγκυμοσύνη από τους Συγγενείς για να τους Κάνουν έκπληξη. Η αντίδρασή τους όταν Βλέπουν το Νεογέννητο; Ανεκτίμητη!

Ένα ζευγάρι χάρισε στην οικογένεια του μια πρόωρη χριστουγεννιάτικη έκπληξη – ένα μωρό για το οποίο δεν είχαν μιλήσει σε κανέναν. Ο Ben και η Hannah Hinders είχαν να δουν τους συγγενείς και τους φίλους τους σχεδόν 10 μήνες όταν εμφανίστηκαν στις πόρτες τους με ένα νεογέννητο αγκαλιά.

Το ζευγάρι, το οποίο ζει στην Χονολουλού στην Χαβάη, αποφάσισε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να κάνουν έκπληξη σε γονείς, αδέρφια και κολλητούς με τα νέα.

53

54

Κατέγραψαν σε ένα γλυκό βίντεο τις έκπληκτες αντιδράσεις των συγγενών τους όταν τους αποκάλυψαν ότι το κοριτσάκι που είχαν στην αγκαλιά τους ήταν η νεογέννητη κόρη τους, Ivy Elizabeth, η οποία γεννήθηκε το Σεπτέμβριο. “Όχι! Τι;”, είπε ο πατέρας του ενός, καθώς η Hannah του λέει: “Σου φέραμε μια εγγονή! Πιστεύαμε ότι σου χρειαζόταν μία.”

Μία από τις αδερφές τους βάζει τα χέρια της στο στόμα σοκαρισμένη και ξεσπά σε κλάματα χαρά όταν αγκαλιάζει την Hannah και συνειδητοποιεί ότι ένα όμορφο μωρό την κοιτάζει. “Αυτή είναι η πρώτη σου ανιψιά”, ανακοινώνει η Hannah. “Σου είπαμε ότι θα σου φέρναμε κάτι.”

Το βίντεο δείχνει ότι κάποιοι το ανακάλυψαν πριν από τους άλλους, για παράδειγμα όταν πήγαν να χαιρετήσουν ένα από τα αδέρφια τους και η Hannah είχε φουσκωμένη κοιλιά. “Καλώς ήρθες πίσω, θείε Kevin!”, ανακοινώνουν καθώς εκείνος παίρνει τις αποσκευές του και κοιτάζει την Hannah έκπληκτος.

Σε ένα άλλο σημείο του βίντεο, ο Ben κάνει βιντεοκλήση με κάποιον όταν αποκαλύπτει ότι η Hannah κρατάει ένα μωρό.

55

56

57

“Μπορείς να κρατήσεις μυστικό;”, ρωτάει. “Αυτή είναι η ανιψιά σου.” Σε ένα άλλο σημείο, μια γυναίκα τρέχει ενθουσιασμένη να συγχαρεί την Hannah πιστεύοντας ότι μόλις είχε μάθει ότι περιμένει κορίτσι. Αλλά όταν βλέπει το μωρό, παθαίνει πλάκα. “Έκανες μωρό; Μισό λεπτό”, λέει σοκαρισμένη.

“Είναι το εγγόνι σου!”, της λέει η Hannah ενθουσιασμένη. “Τι στο καλό”, λέει ξανά, κρατώντας το μωρό. “Παιδιά, κάποιος να μου το εξηγήσει.”

58

59

60

61

Μια φίλη είναι τόσο μπερδεμένη που υπέθεσε ότι το ζευγάρι υιοθέτησε το μωρό. “Έκρυψες την εγκυμοσύνη σου;”, λέει όταν μαθαίνει την αλήθεια. “Θεέ μου.” “Θέλαμε να σας κάνουμε έκπληξη”, λέει η Hannah. Μια άλλη φίλη τους μένει με το στόμα ανοιχτό όταν βλέπει το νεογέννητο και λέει στην Hannah: “Ήσουν στην παραλία με μπικίνι για μέρες!”

Σε ένα οικογενειακό τραπέζι όλοι είναι συγκινημένοι και μια συγγενής λέει: “Θεέ μου, ποια είναι αυτή; Όχι… όχι! Αυτό είναι το μωρό σου; Hannah!” “Δεν το είπες σε κανέναν; Ποιο είναι το πρόβλημα σου;”, λέει ένας άλλος και όλοι γελάνε.

62

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: