Έμεινε στην Φυλακή για 44 ολόκληρα χρόνια. Μόλις όμως βγήκε ξανά στον έξω Κόσμο έπαθε ΣΟΚ με αυτά που αντίκρισε! - Fanpage

Έμεινε στην Φυλακή για 44 ολόκληρα χρόνια. Μόλις όμως βγήκε ξανά στον έξω Κόσμο έπαθε ΣΟΚ με αυτά που αντίκρισε!

Ο Otis Johnson μπήκε στη φυλακή πριν από 44 χρόνια σε ηλικία 25 ετών με την κατηγορία της επίθεσης και απόπειρα δολοφονίας εναντίον αστυνομικού. Όταν αποφυλακίστηκε σε ηλικία 69 ετών, ο κόσμος ήταν τελείως διαφορετικός για εκείνον.

Πλέον ο Otis λαμβάνει βοήθεια από έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό και ονειρεύεται μια μέρα να ανοίξει ένα καταφύγιο για κακοποιημένες γυναίκες. Είναι δύσκολο για εκείνον να ξαναβρεί τη θέση του στη κοινωνία, αλλά είναι χαρούμενος που είναι ελεύθερος.

Όταν ο Otis αποφυλακίστηκε το 2014, του έδωσαν την ταυτότητά του, τα έγγραφά του, δύο εισιτήρια λεωφορείου και 40 δολάρια.

1

Αφού πέρασα 44 χρόνια στη φυλακή, η επανένταξή του στην κοινωνία αποδείχτηκε πρόκληση.

2

Ο Otis παρατήρησε ότι όλοι φορούσαν «καλώδια», και νόμιζε ότι η πόλη είχε καταληφθεί από μυστικούς πράκτορες. Αργότερα έμαθε για τα κινητά και τα ακουστικά.

3

Κάθε μέρα είναι μια περιπέτεια, καθώς ο Otis μαθαίνει κάτι καινούριο που υπάρχει στα σουπερμάρκετ πλέον.

4

Όλα τα νέα προϊόντα είναι ένα μυστήριο για τον Otis, αλλά τα δοκιμάζει.

5

Αλλά ευτυχώς κάποια πράγματα δεν αλλάζουν…

6

Η ιστορία του Otis Johnson μας διδάσκει σε όλους ένα μάθημα. Αναλαμβάνει τις ευθύνες του και δεν νιώθει ότι η κοινωνία του χρωστάει κάτι. Είναι απλά ευτυχισμένος που είναι ελεύθερος.

7

Δείτε την συγκινητική ιστορία του στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: emgn.com

Αφήστε το σχόλιο σας: