Έπεσε σε κατάθλιψη μετά την αυτοκτονία του πατέρα της. Μία μέρα όμως, μία παλιά εφημερίδα της άλλαξε τη ζωή... - Fanpage

Έπεσε σε κατάθλιψη μετά την αυτοκτονία του πατέρα της. Μία μέρα όμως, μία παλιά εφημερίδα της άλλαξε τη ζωή…

Η Ronda Rousey είναι πρωταθλήτρια στο MMA (Mixed Martial Arts) και έχει παίξει σε αρκετές ταινίες

δράσης. Όχι μόνο είναι μαχητής από τη μέρα της γέννησής της, αλλά έχει και τη μητέρα της ως παράδειγμα και πηγή έμπνευσης.

Instagram
Instagram

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Ronda πρόσφατα έγραψε βιβλίο

στο οποίο αποκαλύπτει τις δυσκολίες που συνάντησε στο δρόμο προς την επιτυχία. Μπορεί σήμερα να είναι η αδιαμφισβήτητη πρωταθλήτρια στην κατηγορία των γυναικών και να έχει λάβει μέρος σε μεγάλες επιτυχίες όπως το Furious 7 και το Expendables 3, το μονοπάτι της όμως μόνο με ροδοπέταλα δεν ήταν στρωμένο.

Instagram
Instagram

Επιπλοκές στη γέννησή της της στέρησαν το οξυγόνο για αρκετά λεπτά αφότου ήρθε στον κόσμο, με αποτέλεσμα να έχει καθυστερήσεις στην ανάπτυξή της και δε μπορούσε να μιλήσει μέχρι τα τέσσερά της χρόνια.

Όταν έκλεισε τα οχτώ, ο πατέρας της αυτοκτόνησε, μια οικογενειακή

τραγωδία που θα άλλαζε τη ζωή της για πάντα…

Instagram
Instagram

Μια μέρα, τυχαία ανακάλυψε ένα απόκομμα μιας παλιάς εφημερίδας και με μεγάλη της έκπληξη έμαθε ότι η μητέρα της, AnnMaria DeMars, ήταν η πρώτη Αμερικανίδα στον κόσμο που κατάφερε να κερδίσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Judo! Η Ronda είχε βρει την έμπνευσή της και ένα νέο στόχο.

Instagram
Instagram

Η δύναμη που έκανε την Ronda μια θρυλική πρωταθλήτρια προέρχεται από τη μητέρα της, που της έμαθε πως να παλεύει ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες, όσο μικρές ή μεγάλες κι αν ήταν, χαρίζοντάς της το χάλκινο μετάλλιο στο Judo, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.

Ακολούθησε μια δύσκολη περίοδος, μια μάχη με τον αλκοολισμό και άλλη μια με τον εθισμό της παυσίπονα, πριν φτάσει στην κορυφή του MMA.

Instagram
Instagram

Κατά μάνα, κατά κόρη… Συγχαρητήρια κοπελάρα μου!

Αφήστε το σχόλιο σας: