Έπνιξε ΟΛΑ τα Παιδιά της, Μέσα στη Μπανιέρα του Σπιτιού της. Αντί όμως να την βάλουν Φυλακή... - Fanpage

Έπνιξε ΟΛΑ τα Παιδιά της, Μέσα στη Μπανιέρα του Σπιτιού της. Αντί όμως να την βάλουν Φυλακή…

Το 2001, η Andrea Yates έγινε πρωτοσέλιδο σε όλη τη χώρα, όταν δολοφόνησε τα πέντε νεαρά παιδιά της, τα οποία ήταν μεταξύ 6 μηνών και 7 ετών. Πνίγηκαν στην μπανιέρα από την ίδια τους την μητέρα…

Μετά από μια μακρά και διάσημη δίκη, η Yates καταδικάστηκε, όμως η απόφαση ανατράπηκε αργότερα και κρίθηκε παράφρων. Αν δει κανείς τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, δεν θα διαφωνήσει με αυτή την απόφαση, αλλά τώρα που περνάει το χρόνο της στο ψυχιατρείο κάνει το πιο παράξενο πράγμα: παρακολουθεί βίντεο από τα παιδιά της να παίζουν και να γελούν!

Τι άρρωστες σκέψεις θα μπορούσαν να διέρχονται από το κεφάλι αυτής της κατά συρροή δολοφόνου…

Στις 20 Ιουνίου 2001, η Yates, η οποίος είναι τώρα 51 χρονών, έπνιξε τα παιδιά της, στη συνέχεια σήκωσε το τηλέφωνο και κάλεσε την αστυνομία στην οποία ομολόγησε το έγκλημά της επικαλούμενη επιλόχεια κατάθλιψη.

Από εκείνο το σημείο και μετά, η ιστορία της γινόταν όλο και πιο παράξενη. Είπε ότι πίστευε ότι είχε καταληφθεί από τον Σατανά και πως σκέφτηκε ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να σώσει τις ψυχές των παιδιών της ήταν με το να τα πνίξει.

Καταδικάστηκε το 2002. Όμως, η απόφαση ανατράπηκε το 2006 και κρίθηκε παράφρων. Στα 10 χρόνια που έχουν περάσει από τότε, ζει σε ψυχιατρείο υπό στενή παρακολούθηση.

Το νέο σπίτι της είναι το Κρατικό Νοσοκομείο Kerrville, μόλις 70 μίλια έξω από το Σαν Αντόνιο του Τέξας και κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της εκεί.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο People, ο συνεργάτης του George Parnham (δικηγόρος υπεράσπισης), Wendell Odom εισηγήθηκε στο περιοδικό και αποκάλυψε μερικές συγκλονιστικές λεπτομέρειες σχετικά με την τρέχουσα ψυχική κατάσταση της ασθενούς τους.

«Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πόσο ντροπαλή, μοναχική και φοβισμένη είναι η Andrea, δεδομένου μάλιστα όλης αυτής της δημοσιότητας. Είναι πραγματικά φοβισμένη«, είπε ο Odom.

Στην εγκατάσταση, η Yates είναι η μόνη ασθενής που δεν επιτρέπεται να πάει έξω από το χώρο του νοσοκομείου. Αντ’ αυτού, ξοδεύει το χρόνο της κάνοντας βόλτες στους κήπους του νοσοκομείου και εργάζεται στην αίθουσα χειροτεχνίας.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών, η Yates έχει κατασκευάσει πολλά αντικείμενα, στα οποία περιλαμβάνονται ποδιές και κάρτες. Αυτά πωλούνται ανώνυμα και τα έσοδα πάνε στο Yates Children Memorial Fund, μια φιλανθρωπική οργάνωση που ιδρύθηκε από τον Parnham και που βοηθά γυναίκες με ψυχικά προβλήματα.

«Είναι ένας τρόπος να μετατραπεί μια τραγωδία σε μια θετική δύναμη«, ανέφερε ο Parnham στο People.

Πέρυσι, ο σύζυγός της Yates, Rusty, έδωσε συνέντευξη στην Oprah η οποία τον ρώτησε αν είχε συγχωρέσει την πρώην σύζυγό του.

«Ναι», είπε, προσθέτοντας, «Η συγχώρεση σημαίνει ότι ποτέ δεν κατηγόρησα πραγματικά την ίδια, αλλά την ασθένειά της.»

Credits: AWM

Αφήστε το σχόλιο σας: