Έστειλε μια Selfie στο Αγόρι της κι εκείνος άρχισε αμέσως την Ανάκριση. Που να Φανταζόταν το Σατανικό της Σχέδιο... - Fanpage

Έστειλε μια Selfie στο Αγόρι της κι εκείνος άρχισε αμέσως την Ανάκριση. Που να Φανταζόταν το Σατανικό της Σχέδιο…

Αυτές οι έφηβες είναι Mikayla Jailyn Simon (αριστερά) και η καλύτερή της φίλη Jada Venson. Είναι και οι δύο 15 ετών και ζουν στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ.

1

«Με την Jada είμαστε κολλητές από μικρή ηλικία και θα έκανα τα πάντα για να την κάνω ευτυχισμένη,» δήλωσε η Mikayla στο BuzzFeed News.

«Είμαστε σαν αδερφές,» συμπλήρωσε η Jada.

Το βράδυ του Σαββάτου, τα κορίτσια κοιμήθηκαν στο ίδιο σπίτι. «Νόμιζα ότι ο φίλος μου είχε βγει με άλλη κοπέλα,» αναφέρει η Jada. «Έτσι μου ήρθε η ιδέα η Mikayla να ντυθεί αγόρι, για να φαίνεται ότι κάποιο άλλο αγόρι είναι μαζί μου.»

Έτσι όντως η Mikayla φόρεσε αγορίστικα ρούχα. Και από πίσω φαινόταν σαν αγόρι…

2

Όντως είναι πολύ πειστικό!

3

Η έφηβη έστειλε τη φωτογραφία στο φίλο της και αντέδρασε κάπως έτσι:

Ο 16χρονος Xander Viteri, το αγόρι της Jada και θύμα της φάρσας, δήλωσε στο BuzzFeed News ότι έπεσε στη παγίδα. «Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να σταματήσω να της μιλάω και να χωρίσω μαζί της.»

Η Jada αποκάλυψε την αλήθεια, και το αγόρι της αντέδρασε λέγοντας ότι οι έφηβες «έχουν θεματάκια».

5

Η έφηβη ανέβασε τις φωτογραφίες στο Twitter και αναρωτήθηκε «Η καλύτερή σου φίλη είναι όντως κολλητή αν δεν είναι πρόθυμη να κάνει κάτι για να κάνει το αγόρι σου να ζηλέψει;»

Η δημοσίευσή της είχε μεγάλη ανταπόκριση και πολλοί χρήστες ταυτίστηκαν μαζί της, λέγοντας ότι θα έκαναν το ίδιο για την καλύτερή τους φίλη.

Η Jada εξακολουθεί να είναι ακόμα με το αγόρι της και εκείνος είχε βγει εκείνο το βράδυ με μερικούς φίλους. 

6

Credit: BuzzFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: