Έτρεχε με 270 χλμ την ώρα και ο Φίλος του σκοτώθηκε στο Τραγικό δυστύχημα. Δείτε το Βίντεο-ΣΟΚ που δημοσίευσε η Αστυνομία! - Fanpage

Έτρεχε με 270 χλμ την ώρα και ο Φίλος του σκοτώθηκε στο Τραγικό δυστύχημα. Δείτε το Βίντεο-ΣΟΚ που δημοσίευσε η Αστυνομία!

Αυτό το οδυνηρό βίντεο δείχνει ένα μοτοσικλετιστή που αναπτύσσει ταχύτητα έως και 270 χμ/ώρα, μόλις λίγα λεπτά πριν ο καλύτερος φίλος του σκοτωθεί στη φρικτή συντριβή.

Το βίντεο έχει κυκλοφορήσει από την αστυνομία ως προειδοποίηση προς τους οδηγούς που μπαίνουν στον πειρασμό να σπάσουν το νόμο, επιταχύνοντας κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Το τρομακτικό κλιπ δείχνει τους μοτοσικλετιστές Fred Bowden και Andrew Prowse να διαπερνούν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων με τις υψηλότερες ταχύτητες που έχουν καταγραφεί ποτέ.

1

2

3

Η διαδρομή των 40 χιλιομέτρων από το Ντέβον έως την Κορνουάλη, άφησε ανθρώπους να φοβούνται για τη ζωή τους.

Ο Αστυνομικός Tim Swarbrick είπε: «Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση προς όλους τους οδηγούς να συμμορφώνονται με το όριο ταχύτητας.

Βλέποντας αυτό το βίντεο, το περιστατικό που ακολούθησε ήταν μια τραγωδία για όλους, πόσο μάλλον για τους τροχονόμους που έπρεπε να παρακολουθήσουν τη σύγκρουση. Με τόσο μεγάλη ταχύτητα, δεν υπάρχει χρόνος για να αντιδράσει κάποιος και αυτό που είδαμε στο βίντεο είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Το βίντεο δείχνει την μοτοσικλέτα να κάνει ένα επικίνδυνο προσπέρασμα, πατώντας τις λευκές γραμμές, που αναγκάζει τους άλλους οδηγούς να κινηθούν έξω από το δρόμο.»

Με μια φωτογραφική μηχανή δεμένη στη μηχανή τους, ο Bowden και ο Prowse, έσπασαν το όριο ταχύτητας 30 φορές σε μόλις 20 λεπτά.

Η κάμερα μαγνητοσκόπησε τον Prowse, 46 ετών, να αποκεφαλίζεται από ένα αυτοκίνητο και να πεθαίνει ακαριαία.

Ο αστυνομικός James Gallienne βρέθηκε στην σκηνή «του αίματος και των διασκορπισμένων μελών του σώματος» και αμέσως κάλεσε για βοήθεια.

4

5

Ο Bowden, 42 ετών και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ομολόγησε την ενοχή του στην κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης.

Του δόθηκε ποινή φυλάκισης 51 εβδομάδων με αναστολή για δύο χρόνια, πρόστιμο 190 λίρες και του απαγορεύτηκε η οδήγηση για τρία χρόνια.

Η ποινή φυλάκισης ανεστάλη, αφού η οικογένεια του νεκρού ζήτησε από το δικαστήριο να δείξει επιείκεια, γιατί ο νεκρός και ο Bowden ήταν στενοί φίλοι.

6

7

Ο Bowden, είχε την πρόθεση να πάει το γιο του μια βόλτα εκείνη την ημέρα, αλλά ο Prowse, φίλος του από το σχολείο, έφτασε στο σπίτι του και του πρότεινε να πάνε μια βόλτα.

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: