Έτρεχε να προλάβει το Αεροπλάνο όταν είδε έναν Άγνωστο Πεσμένο στις Κυλιόμενες Σκάλες. Η Αντίδρασή της; Θα σας Συγκλονίσει! - Fanpage

Έτρεχε να προλάβει το Αεροπλάνο όταν είδε έναν Άγνωστο Πεσμένο στις Κυλιόμενες Σκάλες. Η Αντίδρασή της; Θα σας Συγκλονίσει!

Οι περισσότεροι άνθρωποι εκνευρίζονται πολύ όταν αργεί η πτήση τους. Αλλά μία γυναίκα από το Τέξας με χαρά της ανέβαλλε την πτήση της σε μία προσπάθεια να βοηθήσει ένα άλλο άτομο που το είχε ανάγκη. Οι πράξεις της είναι αξιέπαινες και η ανάρτηση που έκανε στο Facebook γρήγορα έγινε viral.

Η Shaina Murry έψαχνε στο κινητό της την είσοδο του αεροδρομίου Dallas/Fort Worth International Airport όταν παρατήρησε έναν άντρα. Ο άντρας αυτός, που τον έλεγαν Will, ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα. Εκείνη φοβήθηκε γιατί φαινόταν να μην είναι καλά. Δεν μπορούσε να τον αγνοήσει και να προχωρήσει και έτσι σταμάτησε.

‘Φαινόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά δεν ήξερα τι. Έτσι, σκέφτηκα να του κάνω πρώτα μερικές ερωτήσεις.’

3

Ο Will είπε στην Shaina αρκετές φορές πως φοβόταν ότι θα χάσει την πτήση του ενώ περίμενε για την ιατρική ομάδα του αεροδρομίου να φτάσει. Αφού μίλησε μαζί του για λίγο, κατάλαβε πως ήταν αυτιστικός. Τότε ήταν που άλλαξε την προσέγγισή της απέναντι στον άγνωστο που είχε μόλις κλέψει ένα κομμάτι της καρδιάς της.

Γνωρίζοντας πως έπρεπε να τον ηρεμήσει, κάλεσε την μητέρα του για να της πει πως δεν νιώθει καλά. Πίστευαν πως αυτό θα τον έκανε να ηρεμήσει.

Η Shaina χάρηκε πολύ που τον βοήθησε:

‘Φοβόντουσαν πως θα αρρώσταινε ξανά και δεν ήξεραν εάν έπρεπε να πετάξει ή όχι.’

Για να τον βοηθήσει, παρόλο που ήταν άγνωστοι, η Shaina συνεργάστηκε με την  American Airlines και το ιατρικό προσωπικό και άλλαξε την πτήση της για να είναι μαζί του. Τον συνόδεψε μέχρι την πτήση του και  σιγουρεύτηκε πως ανέβηκε κανονικά στο αεροπλάνο του.

Ο Will και η μητέρα του είναι πολύ ευγνώμονες για την ευγένεια της Shaina εκεί που όλοι οι άλλοι απλά τον προσπερνούσαν ενώ ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα. Χιλιάδες άνθρωποι σχολίασαν και κοινοποίησαν την ιστορία της.

4

Η Shaina έμεινε έκπληκτη που η εταιρία δεν την χρέωσε επιπλέον για την αλλαγή της πτήσης της, παρόλο που δεν είχε θέμα να πληρώσεις, γνωρίζοντας πως έκανε αυτό που έπρεπε για να τον βοηθήσει.

‘Σήμερα τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχα φανταστεί, αλλά πολύ καλύτερα. Γνώρισα έναν υπέροχο νεαρό άντρα από το Louisville του Kentucky. Ενώ δεν τον ξέρω καλά, ξέρω πως έχει χρυσή καρδιά και μία υπέροχη μητέρα και αδερφή που τον αγαπούν πολύ.’

Είπε πως όλοι χρειάζονται μερικές φορές βοήθεια ανεξάρτητα από αναπηρία ή κοινωνικής θέσης.

Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

Credit: faithtap.com

Αφήστε το σχόλιο σας: