Έχασε τον Αδερφό της σε Αυτοκινητιστικό Δυστύχημα. 10 Χρόνια Αργότερα, οι Γονείς της Αποκαλύπτουν τη Συγκλονιστική Αλήθεια! - Fanpage

Έχασε τον Αδερφό της σε Αυτοκινητιστικό Δυστύχημα. 10 Χρόνια Αργότερα, οι Γονείς της Αποκαλύπτουν τη Συγκλονιστική Αλήθεια!

Τα 15α γενέθλια είναι ιδιαίτερα ξεχωριστά στις λατινικές αμερικάνικες οικογένειες, καθώς αυτή η μέρα είναι μια ιδιαίτερη γιορτή, γνωστή ως «Quinceañera». Η Monique Salinas ήταν ευχαριστημένη με τη γιορτή της, όπου ήταν όλοι είχαν έρθει ειδικά γι’ αυτή. 

1

Η Monique ζει με την οικογένειά της στη πόλη Benavides, του Τέξας. Η οικογένειά της είχε περάσει δύσκολες στιγμές πριν από 10 χρόνια, όταν ο μικρός αδερφός της Monique, ο Mikey, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε ηλικία 5 ετών.  Ήταν μια τραγική απώλεια για όλους.

2

Εκείνο τον καιρό, οι γονείς της πήραν την απόφαση ο θάνατος του γιου τους να μην είναι μάταιος, και προθυμοποιήθηκαν να δωρίσουν τα όργανά του σε ασθενείς που είχαν ανάγκη.

3

Με αυτή την απόφαση έσωσαν τη ζωή ενός κοριτσιού που ούτε καν γνώριζαν: της Aubrey Reeves, που τότε ήταν 8 ετών. Η Aubrey γεννήθηκε με καρδιακό πρόβλημα. Τη στιγμή του θανάτου του Mikey, το σώμα της είχε ήδη απορρίψει δύο μοσχεύματα καρδιάς. Το μόσχευμα καρδιά του Mikey ήταν απολύτως συμβατό με τις ζωτικές ανάγκες της Aubrey. Επιπλέον, της έκαναν μεταμόσχευση και τα δύο νεφρά του. Σήμερα, η Aubrey είναι 18 ετών και μπορεί να ζει μια φυσιολογική ζωή χάρη στον Mikey.

4

Η δωρεά των οργάνων ήταν ανώνυμη και έτσι η Aubrey ποτέ δεν γνώριζε ποιον πρέπει να ευχαριστήσει για τη ζωή της. Ακόμα και η οικογένεια του Mikey δεν γνώριζαν αν η μεταμόσχευση είχε επιτυχία ή όχι. 10 χρόνια αργότερα τα προσωπικά στοιχεία της Aubrey στάλθηκαν στους γονείς του Mikey. Τότε σκέφτηκαν να προσκαλέσουν την Aubrey και τη μητέρα της στα 15α γενέθλια της κόρης τους Monique.

5

Η Monique δεν γνώριζε τίποτα. Ήταν ενθουσιασμένη με τη γιορτή της, αλλά και ταυτόχρονα ήταν λυπημένη που ο αδερφός της δεν βρισκόταν εκεί.

Η Aubrey και η μητέρα της έπρεπε να ταξιδέψουν 10 ώρες για να γνωρίσουν επιτέλους την οικογένεια, που χάρισε στην Aubrey μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αρχικά στέκονταν απαρατήρητες ανάμεσα στον κόσμο. Τότε οι γονείς της Monique αποκάλυψαν το μυστικό: Η καρδιά του γιου τους Mikey, βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο και καρδιοχτυπούσε στο στήθος μιας νεαρής κοπέλας. Όταν η Monique συνειδητοποίησε ότι το άτομο που έλαβε την καρδιά του αδερφού της βρισκόταν κοντά της, ξέσπασε σε κλάματα.

6

Η Aubrey την πλησίασε και την αγκάλιασε. Τα δύο κορίτσια και η μητέρα της Monique ήταν εμφανώς συγκινημένα.

7

Για την Monique ήταν μια απίστευτη έκπληξη: όταν αγκάλιασε την Aubrey, ένιωσε την καρδιά του αδερφού της να χτυπάει. Ο αδερφός της ήταν παρών στα 15α της γενέθλια, όπως το ήθελε.

8

Η Aubrey και η Monique δήλωσαν ότι νιώθουν σαν αδερφές από την πρώτη στιγμή. Η Aubrey υποσχέθηκε στη Monique ότι θα ήταν δίπλα της, όποτε την είχε ανάγκη.

9

Παρακολουθήστε τη συγκινητική ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

https://youtu.be/b56JNh45ZtQ

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: