Ήθελε να αγοράσει ΑΥΤΕΣ τις Μπότες. Μόλις δείτε ΤΙ έκανε η Κολλητή της για να της αλλάξει Γνώμη, θα Λιώσετε..! - Fanpage

Ήθελε να αγοράσει ΑΥΤΕΣ τις Μπότες. Μόλις δείτε ΤΙ έκανε η Κολλητή της για να της αλλάξει Γνώμη, θα Λιώσετε..!

Αυτή είναι η 24χρονη Jessica Moore από την Βαλτιμόρη του Maryland. Είναι κωμικός και πολύ καλή φίλη.

3

Έβγαλε την φίλη της, Nicole Brown, να ψωνίσουν παπούτσια για τα γενέθλια της – γιατί αυτό κάνουν οι καλές φίλες – αλλά δεν την άφησε να αγοράσει οποιαδήποτε παπούτσια.

4

Τα παπούτσια που ήθελε η Brown λέγονται perspex boots και είναι πολύ δημοφιλή στο Instagram.

5

Η Moore ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο μέσα από το οποίο έλεγε στην Brown την πραγματική της άποψη γι’αυτά τα παπούτσια. Τα περιγράφει σαν παπούτσια-γυάλες ψαριών.

6

Ρώτησε την Brown αν όντως ήθελε να έχει στο σπίτι της αυτά τα παπούτσια που μοιάζουν με σακούλες σκουπιδιών με ένα ποτήρι από σφηνάκι στο πίσω μέρος.

7

Από τότε που ανέβασε το βίντεο στην σελίδα της στο Instagram έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. Έχει 7 εκατομμύρια προβολές στην σελίδα Black Hood Videos στο Facebook.

Η Moore δήλωσε: “Όλοι λατρεύουν αυτά τα παπούτσια για κάποιον χαζό λόγο… Είναι πολύ άσχημα και κανείς δεν θέλει να το πει αυτό.”
Προσθέτει: “Έχω παρατηρήσει ότι τις τελευταίες 24 ώρες το βίντεο έχει γίνει viral.” Είπε ότι νιώθει τέλεια. Κανονικά τα βίντεο της στο Instagram έχει γύρω στις 30.000 προβολές.

“Πάντα είχα χιούμορ”, είπε. “Η μαμά και ο μπαμπάς μου έλεγαν ότι είχα χιούμορ όταν ήμουν πιο μικρή και έκανα τους άλλους να γελάνε, αλλά μιλούσα σοβαρά.”

Φυσικά, η Brown δεν αγόρασε τελικά τα παπούτσια.

9

Credit: buzzfeed.com

Αφήστε το σχόλιο σας: