Ήξεραν πως το αγέννητο παιδί τους δεν θα τα καταφέρει, αλλά αποφάσισαν πως αξίζει να έρθει στη ζωή. Ο λόγος; Συγκλονιστικός! - Fanpage

Ήξεραν πως το αγέννητο παιδί τους δεν θα τα καταφέρει, αλλά αποφάσισαν πως αξίζει να έρθει στη ζωή. Ο λόγος; Συγκλονιστικός!

Όταν η Keri και ο σύζυγός της Royce ανακάλυψαν ότι το αγέννητο παιδί τους είχε τερματική ανωμαλία, έκαναν κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να είναι τόσο δυνατοί για να το κάνουν. Η Keri συνέχισε την εγκυμοσύνη της, με την πρόθεση η κόρη της να γίνει δωρητής οργάνων και να σώσει τις ζωές άλλων παιδιών που έχουν ανάγκη.

Το κοριτσάκι, το οποίο ονόμασαν Εύα που σημαίνει κυριολεκτικά ζωή, θα είναι σε θέση να σώσει τις ζωές πολλών μέσω της δωρεάς οργάνων. «Μας αρέσει που βλέπουμε τον αντίκτυπο που έχει το κοριτσάκι μας», δήλωσε ο μπαμπάς του, προσθέτοντας ότι οι γονείς αγαπούν να μιλάνε για τα παιδιά τους και αυτή είναι η ευκαιρία του να το κάνει για την Εύα.

 

1

Στις 17 Απριλίου, η Εύα ήρθε στον κόσμο και έκανε την οικογένεια να αποτελείται από τέσσερις – ακόμη και αν ήταν για λίγο.

«Είπαμε γεια και αντίο στη γλυκιά μας Εύα χθες, ήταν τόσο τέλεια με δικό της μικρό τρόπο. Και φυσικά, αυτή δεν είναι μια θλιβερή ανάρτηση», έγραψε στο Facebook.

2

Η οικογένεια παρέμεινε θετική καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, λέγοντας στους ανθρώπους να μην είναι λυπημένοι για την κατάστασή τους.

Στις 4 Απριλίου, η Keri είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της δείχνοντας την μεγάλη κοιλιά της, μαζί με μια φίλη της που επίσης ήταν έγκυος την ίδια εποχή – αλλά σε δίδυμα!

3

«Τα μωρά ασχολούνται με την κατάποση και τη διόγκωση των αμνιακών υγρών στη μήτρα και η Εύα δεν μπορεί πραγματικά να το κάνει αυτό (ο έλεγχος του εγκεφάλου δεν λειτουργεί). Έτσι λοιπόν, όλο μου το υγρό επιπλέει τριγύρω και κάνει τη μήτρα μου να φαίνεται πολύ μεγαλύτερη από ό,τι πρέπει να είναι», γράφει.

4

Η οικογένεια προσπαθούσε να είναι όσο το δυνατόν πιο θετική.

«Υπάρχει μια άλλη οικογένεια που ελπίζει ότι θα βρεθεί ένα νεφρό για το μωρό τους.»

5

«Μπορεί να είμαστε λυπημένοι για το χαμό της κόρης μας, αλλά έχουμε ένα σούπερ χαριτωμένο, διασκεδαστικό, αξιολάτρευτο δύο ετών αγοράκι, για να μας κάνει πάντα να χαμογελάμε», έγραψε η Keri στο Instagram.

Credit: Shared

Αφήστε το σχόλιο σας: