Ήταν ένα Πανέμορφο Μοντέλο μέχρι που ο Φίλος της της έκαψε με Οξύ το Πρόσωπο. Η Εξομολόγησή της θα σας κάνει να Ανατριχιάσετε! - Fanpage

Ήταν ένα Πανέμορφο Μοντέλο μέχρι που ο Φίλος της της έκαψε με Οξύ το Πρόσωπο. Η Εξομολόγησή της θα σας κάνει να Ανατριχιάσετε!

Η 28 ετών πρώην Μις Ιταλία και νυν τραγουδίστρια, Gessica Notaro, πέρασε δύο μήνες «φυλακισμένη» στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου στο Ρίμινι αγωνιζόμενη να αντιμετωπίσει τον πόνο που ένοιωθε. Ο πρώην φίλος της και σωματοφύλακά της, Jorge Edson Tavares, την περιέλουσε με οξύ, αφήνοντας την σημαδεμένη σε όλο το μέτωπο. Υποβάλλονταν σε θεραπεία για τους τρομακτικούς τραυματισμούς της.

Τώρα, αντιμετωπίζει μια μακρά αναμονή έως ότου είναι αρκετά καλά για να υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική. Εν τω μεταξύ ο Tavares, ο οποίος αρνείται την επίθεση, είναι στη φυλακή εν αναμονή της δίκης.

1

2

3

Οι δαπάνες για τα φάρμακά της είναι πολλές και ξοδεύει 600 λίρες το μήνα.

Όμως, παρά τους τραυματισμούς της, το θαρραλέο μοντέλο και τηλεοπτική παρουσιάστρια, παραμένει αισιόδοξη γιατί μπορεί ακόμα να τραγουδήσει.

Είπε: «Κάτω από αυτήν την μάσκα υπάρχει σοβαρή βλάβη. Το πρόσωπό μου έχει καταστραφεί, αλλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου είναι ακόμα εκεί. Το στόμα μου και η μύτη μου είναι άθικτα. Εξακολουθώ να αναγνωρίζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Αυτό το μάτι θα μπορούσε να είναι τυφλό, αλλά δεν είναι. Και το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι η φωνή μου δεν έχει πειραχτεί. Θα κινδύνευα να τη χάσω, αφού το οξύ κατέληξε στο στόμα μου, αλλά ήμουν αρκετά σε εγρήγορση και το έφτυσα.»

Παρά το γεγονός ότι κατηγορείται για την τρομακτική επίθεση εναντίον της, η Gessica επιμένει ότι ο Tavares, ήταν ένας πολύ σωστός άντρας και της φέρονταν πολύ καλά.

Μετά τον χωρισμό τους τον περασμένο Αύγουστο, η ίδια ισχυρίζεται, ότι έγινε ζηλιάρης και άρχισε την καταδίωξη της. Παρακολουθούσε τις κινήσεις της κάθε μέρα και όλη μέρα.

4

5

6

Ακόμη και όταν βρήκε νέο φίλο, εκείνος συνέχισε να την απειλεί. Ως εκ τούτου παρέμεινε μόνη της, φοβούμενη για την ασφάλειά της.
«Με ακολούθησε παντού και με απείλησε ότι ποτέ δεν θα με άφηνε μόνη. Με απείλησε ότι θα ρίξει οξύ πάνω μου.»

Τελικά η Gessica πήγε στην αστυνομία, δίνοντας τους στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων και των γραπτών μηνυμάτων από τον Tavares, που την απειλούσε ότι θα της καταστρέψει τη ζωή.

Η αστυνομία της Ρίμινι επιβεβαίωσε ότι στον Travares δόθηκε εντολή απομάκρυνσης από την κοπέλα.

Αλλά στις 10 Ιανουαρίου έγινε το κακό. Η Gessica είπε: «εκείνο το βράδυ, ήταν κρυμμένος πίσω από άλλα αυτοκίνητα. Μόλις έβγαλα το κεφάλι μου έξω από το παράθυρο τον είδα να έρχεται προς το μέρος μου από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και μου πέταξε οξύ.

Αισθάνθηκα πραγματικά το πλαστικό της φιάλης στο πρόσωπό μου. Το πρόσωπό μου έκαιγε και εγώ αμέσως άρχισα να μην βλέπω τίποτα. Ένιωσα απελπισμένη, γιατί ήξερα ότι όσος περισσότερος χρόνος περάσει, τόσο περισσότερο το οξύ θα διαβρώσει το πρόσωπό μου. Έπρεπε να βρω τον πιο γρήγορο τρόπο για να φτάσω στο νοσοκομείο για βοήθεια.»

7

8

9

Σε αντίθεση με άλλα θύματα με φρικτά εγκαύματα, η Gessica δεν δίστασε να δει τα τραύματά της. Έτσι, πολύ γρήγορα κοίταξε το εαυτό της στον καθρέφτη.

«Ήμουν λίγο σοκαρισμένη, αλλά στη συνέχεια αποφάσισα να επικεντρωθώ στα μάτια μου. Λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και αναγνώρισα τον εαυτό μου μέσα σε αυτά.», είπε.

Ωστόσο, παρά τις επιπτώσεις της επίθεσης, η Gessica επιμένει ότι δεν θέλει εκδίκηση. Το μόνο πράγμα που θα ήθελε πραγματικά, είναι να την δει για να καταλάβει τι έχει κάνει.

10

11

12

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: