Ήταν παντρεμένοι για 63 χρόνια, όταν όμως γύρισε και της είπε ΑΥΤΟ, "λυγίσαμε"... - Fanpage

Ήταν παντρεμένοι για 63 χρόνια, όταν όμως γύρισε και της είπε ΑΥΤΟ, «λυγίσαμε»…

Ο Jimmie και η Bettie Wise γνωρίστηκαν το 1945. Εκείνος ήταν 23 και αυτή 20 χρονών, και λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκαν. Σύμφωνα με την κόρη τους, Sandy Brooks, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και μάλιστα έχει και τα γράμματα που αντάλλασσαν και το αποδεικνύει!

Μετά από 63 χρόνια γάμου, το ζευγάρι βρέθηκε να μοιράζεται το ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου και όταν ο Jimmie πέθανε, λίγες μέρες αργότερα ακολούθησε και η Bettie.

Σύμφωνα με τον Andrew Meacham, συγγραφέας νεκρολογιών για τους Tampa Bay Times, ο Jimmie είπε στην Bettie πριν πεθάνει ότι θα πήγαινε να βοηθήσει τον Ιησού για την άφιξή της. Τέσσερις μέρες αργότερα, πέθανε κι εκείνη…

Η διάγνωση: η Bettie πέθανε από «ραγισμένη» καρδιά. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται – ή αθεράπευτα ρομαντικό – οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως όντως έτσι έγινε.

Ο δρ. Ilan Wittstein αναφέρει πως περίπου 10.000 Αμερικανοί πεθαίνουν κάθε χρόνο από «ραγισμένη» καρδιά. Σε αντίθεση με την ανακοπή που συνήθως προκαλείται από φραγμένες αρτηρίες, το «σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς» προκαλείται από έντονο ψυχολογικό στρες και μάλιστα είναι ορατό και σε υπέρηχο.

Αφήστε το σχόλιο σας: