Αγενής Πελάτης προσέβαλλε μία έγκυο Σερβιτόρα με τον Χειρότερο Τρόπο. Δείτε ΤΙ της έγραψε πάνω στην Απόδειξη και θα Σοκαριστείτε! - Fanpage

Αγενής Πελάτης προσέβαλλε μία έγκυο Σερβιτόρα με τον Χειρότερο Τρόπο. Δείτε ΤΙ της έγραψε πάνω στην Απόδειξη και θα Σοκαριστείτε!

Η Sarah Clark, είναι μια γυναίκα που τα βγάζει πολύ δύσκολα πέρα, δουλεύοντας ως σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο στο Phoenix της Arizona. Εκτός των άλλων, η Sarah είναι 9 μηνών έγκυος, πράγμα που κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.

Για καλή της τύχη όμως, μια μέρα κάποια πελάτισσα στο εστιατόριο, της άφησε φιλοδώρημα 900 δολάρια. Ήταν κάτι σαν θαύμα των Χριστουγέννων για εκείνη και την οικογένειά της.

Προφανώς, η πελάτισσα η οποία άφησε αυτά τα χρήματα ήταν επίσης έγκυος. Έτσι εξηγείται αυτή η τόσο ευγενική χειρονομία.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα επάνω στην απόδειξη», είπε. «900 δολάρια είναι πολλά χρήματα. Μου πήρε αρκετό χρόνο να το πιστέψω για αυτό και έβαλα τα κλάματα».

1

Η πελάτισσα επίσης, έγραφε μια σημείωση πάνω στην απόδειξη «Αυτός είναι ο Θεός του χρήματος, εκείνος το έδωσε σε μας και εμείς το δίνουμε σε σένα. Ο Θεός να σε ευλογεί».

Χρειάζονταν αυτά τα χρήματα εκείνη τη χρονική περίοδο, αφού η Sarah ετοιμαζόταν να βγει σε άδεια μητρότητας στις αρχές του 2017, ενώ ο σύζυγός της θα έμενε χωρίς δουλειά, λόγω χειρουργικής επέμβασης στο γόνατο.

Αυτά τα χρήματα ήταν ότι έπρεπε για να καλύψουν λογαριασμούς και το ενοίκιο τους σπιτιού τους.

https://youtu.be/1Al-CtqABMo

Credit: Davidwolfe

Αφήστε το σχόλιο σας: