Αγρίνιο: Δοκιμάζουν παντελόνια μέσα στη μέσα του δρόμο με click away - Fanpage

Αγρίνιο: Δοκιμάζουν παντελόνια μέσα στη μέσα του δρόμο με click away

Το γύρο του διαδικτύου έκαναν οι εικόνες με τις δοκιμές παπουτσιών στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας. Στο Αγρίνιο όμως τα πράγματα ξέφυγαν…

Από την Κυριακή το μεσημέρι, πολλοί χρήστες στα social media, αναρτούν μια φωτογραφία του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων με μια γυναίκα στην Ερμού, να δοκιμάζει παπούτσια που έχει αγοράσει μέσω του «Click away», έξω από κατάστημα.

Βέβαια, για πολλοστή φορά το Αγρίνιο παίζει… χωρίς αντίπαλο και σε αυτό το «πεδίο» ή απλώς… δεν παίζεται. Νεαρός σε γνωστό κατάστημα ειδών ένδυσης της πόλης δοκίμασε ότι πιθανό και απίθανο ρούχο. Προφανώς ο νεαρός δοκίμασε τα ρούχα με χιούμορ έχοντας σίγουρα στο νου του την χτεσινή φωτογραφία…

Στο βίντεο εμφανίζεται ο νεαρός να βγάζει στην αρχή το πάνω μέρος των ρούχων του για να δοκιμάσει μία σειρά από μπουφάν που του φέρνει ένα ένα ο καταστηματάρχης. Αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν αρκούσε και ο νεαρός συνέχισε βγάζοντας και το κάτω μέρος των ρούχων του δοκιμάζοντας παντελόνια.

Αφού γδuθηκε στη μέση του δρόμου, εν μέσω περαστικών, δοκίμασε τα ρούχα που είχε επιλέξει, πλήρωσε με κάρτα στην είσοδο του καταστήματος και συνέχισε την ημέρα του σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: agriniopress.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: