Ανακάλυψαν ότι οι κόρη τους κάνει bulling στις συμμαθήτριές της. Η τιμωρία που της επέβαλαν; Έχει διχάσει το διαδίκτυο. - Fanpage

Ανακάλυψαν ότι οι κόρη τους κάνει bulling στις συμμαθήτριές της. Η τιμωρία που της επέβαλαν; Έχει διχάσει το διαδίκτυο.

Όταν η 10χρονη Kaylee Lindstrom έκανε bulling σε μια άλλη κοπέλα στο σχολείο, η μητριά της θεώρησε ότι πρέπει να τιμωρηθεί. Ωστόσο, αντί να την προσγειώσει – αποφάσισε ότι η Kaylee πρέπει να περπατήσει στα παπούτσια του άλλου κοριτσιού. Η επιλογή της τιμωρίας της, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στον κόσμο.

1

Η ξανθιά Kaylee, αυτοαποκαλείται η «fashionista του σχολείου». Έτσι, όταν αποφάσισε ότι δεν της άρεσαν τα ρούχα ενός άλλου κοριτσιού, την έκανε να νιώσει άσχημα. Αφού η μητέρα της Kaylee ενημερώθηκε για το περιστατικό εκφοβισμού, ήξερε ότι έπρεπε να της δώσει ένα καλό μάθημα. Πήγε την Kaylee σε ένα κατάστημα με ρούχα και της είπε να επιλέξει τα «πιο άσχημα» ρούχα που θα μπορούσε να βρει. Στη βασίλισσα της μόδας άρεσε αυτό… όμως, δεν φαντάζονταν ότι θα φορούσε η ίδια αυτά τα ρούχα στο σχολείο.

2

Για δύο ημέρες, η Kaylee φορούσε τα «άσχημα» ρούχα στο σχολείο, γεγονός που οδήγησε τα άλλα παιδιά να κάνουν bulling στην ίδια. Ήταν ένα μάθημα το οποίο πήρε! Στο τέλος, η Kaylee ζήτησε συγγνώμη από το θύμα της και οι δυο τους έγιναν φίλες.

Παρόλο που είναι υπέροχο το γεγονός ότι η Kaylee κατάλαβε τις ενέργειές της, πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται αν αυτή η τιμωρία ήταν πρέπουσα για ένα παιδί.

Credit: ShareTap

Αφήστε το σχόλιο σας: