Αποκάλυψη! Ο Μπιλ Γκέιτς απαγόρευε στα Παιδιά του να έχουν Κινητό, μέχρι τα 14 τους Χρόνια. Ο λόγος, θα σας Σοκάρει! - Fanpage

Αποκάλυψη! Ο Μπιλ Γκέιτς απαγόρευε στα Παιδιά του να έχουν Κινητό, μέχρι τα 14 τους Χρόνια. Ο λόγος, θα σας Σοκάρει!

Ο ιδρυτής της Microsoft Bill Gates, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, λέει ότι δεν επέτρεπε στα παιδιά του να έχουν κινητό τηλέφωνο μέχρι να γίνουν 14 χρονών.

Ο Gates έκανε την συγκεκριμένη αποκάλυψη κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στη Βρετανική εφημερίδα «The Mirror».

Ο Gates, όχι μόνο ανάγκασε τα παιδιά του να περιμένουν μέχρι την ηλικία των 14 ετών για να αποκτήσουν ένα smartphone, αλλά περιόριζε και τον χρόνο που θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν πριν πάνε για ύπνο.

Τα smartphone επίσης, απαγορεύονται την ώρα του δείπνου.

«Θέτουμε μια χρονική στιγμή κατά την οποία δεν υπάρχει χρόνος για μια οθόνη και στην περίπτωσή τους, τους βοηθά να κοιμούνται μια λογική ώρα», ανέφερε ο Bill Gates.

1

2

Ο Gates και η σύζυγός του Melinda, είναι γονείς της 20χρονης Jennifer, του 17χρονου Rory και της 14χρονης Phoebe.

Παρά το γεγονός ότι ο Gates διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην τεχνολογική επανάσταση της ψηφιακής εποχής, εξακολουθεί να πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί για τα παιδιά.

«Δεν έχουμε κινητά τηλέφωνα στο τραπέζι όταν πηγαίνουμε να γευματίσουμε, δεν είχαμε δώσει κινητά τηλέφωνα στα παιδιά μας μέχρι να γίνουν 14 ετών και ας παραπονέθηκαν ότι άλλα παιδιά τα πήραν νωρίτερα».

Ο Gates, του οποίου η περιουσία εκτιμάται ότι είναι περίπου 87 δισεκατομμύρια δολάρια, μεγαλώνοντας φαίνεται να γίνεται όλο και πιο άκαμπτος.

3

Παρά το τεράστιο πλούτο τους, η οικογένεια Gates που ζει στη λίμνη Medina, λίγο έξω από το Σιάτλ της Ουάσιγκτον, δήλωσε ότι θέλουν να δώσουν στα παιδιά τους όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ανατροφή.

Τα παιδιά τους πρέπει να ολοκληρώνουν τις δουλειές του σπιτιού και τους δίνεται ένα μέτριο ποσό για χαρτζιλίκι.

Το 2010, ο Gates είχε δηλώσει ότι σκοπεύει να απομακρύνει παραπάνω από 61 δισεκατομμύρια δολάρια.

4

Έχει γίνει ενεργός φιλανθρωπος και είναι κατά πολλούς τρόπους απλός.

Το Mirror αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Gates φορούσε ρολόι Casio αξίας 10 δολαρίων. Επίσης δηλώνει, ότι είναι λάτρης πολλών Αμερικανικών χάμπουργκερ, όπως των McDonald’s και Burger King».

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: