Έχασε 44 ολόκληρα κιλά και το Μυστικό της επιτυχίας της την έκανε Πλούσια! - Fanpage

Έχασε 44 ολόκληρα κιλά και το Μυστικό της επιτυχίας της την έκανε Πλούσια!

Μια μητέρα 3 παιδιών μετακόμισε από το μικροσκοπικό της σπίτι σε ένα αρχοντικό και ζει μέσα στην πολυτέλεια, χάρη σε ένα πρόγραμμα διατροφής που δημιούργησε για να χάσει τα συσσωρευμένα κιλά που απέκτησε από 2 εγκυμοσύνες μέσα σε ένα χρόνο!

Η 32χρονη Terri-Ann Nunns από το Ντόνκαστερ χρησιμοποίησε στοιχεία από διαφορετικές δίαιτες που είχαν αποτέλεσμα για την ίδια και μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών της με τα αποτελέσματα, όλοι έκαναν ουρά για να μάθουν το μυστικό της!

Δημιούργησε μάλιστα και μια ιστοσελίδα διατροφής που πλέον αριθμεί πάνω από 53.000 μέλη και της αποφέρει πάνω από 500.000 λίρες το χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να αντέξει οικονομικά τα ρούχα διάσημων σχεδιαστών και τις διακοπές σε εξωτικά μέρη.

1

2

3

Όπως περιγράφει η ίδια: «Είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι υπέροχο να είναι σε θέση να προσφέρεις πράγματα στα παιδιά σου χωρίς να ανησυχείς για το αν ‘βγαίνεις’ οικονομικά και να ταξιδεύουμε σε μέρη που ποτέ δεν φανταστήκαμε ότι θα βλέπαμε. Και το πιο απίστευτο είναι πως όλα αυτά έγιναν πραγματικότητα μόνο και μόνο επειδή ήθελα να χάσω βάρος.»

Η Terri-Ann δεν είχε κανένα υπόβαθρο στην επιστήμη της διατροφής.

Τα κιλά της ξέφυγαν κατά πολύ αφότου γέννησε τα δίδυμα Angelo και Kelise τον Οκτώβριο του 2005. Ο Kelise πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του και η απαρηγόρητη μητέρα το «έριξε» στο φαγητό. Παρά το γεγονός ότι η κόρη της Aaleyah γεννήθηκε μόλις 11 μήνες αργότερα, η τραγωδία είχε τεράστιο αντίκτυπο στον γάμο της. Χώρισε με τον σύζυγό της το 2009…

4

5

6

Προσπάθησε ένα σωρό δίαιτες, αλλά χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, μέχρι που συνάντησε τον δεύτερο σύζυγό της, Michael, το 2011 και η Terri-Ann αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της: δημιούργησε το δικό της πλάνο διατροφής τριών σταδίων.

«Έκανα την έρευνά μου με βάση πολλές δίαιτες και προγράμματα γυμναστικής που κυκλοφορούσαν στην αγορά«, είπε.

7

8

9

10

11

«Σε διάρκεια πέντε μηνών μελέτησα και εμπνεύστηκα από διάφορα προγράμματα και δίαιτες, τα οποία και συνδύασα στο δικό μου πρόγραμμα για το τι επιτρέπονταν να τρώω και τι όχι.»

12

13

14

15

«Προς μεγάλη μου ευχαρίστηση, κι άλλοι άνθρωποι άρχισαν να χάνουν βάρος χρησιμοποιώντας τη μέθοδό μου!«, είπε. «Έτσι αποφάσισα να την καταγράψω και να την μοιραστώ με τον υπόλοιπο κόσμο. Έχω πουλήσει πάνω από 50.000 βιβλία σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και πάνω από 1.000 άτομα έχουν δει αποτελέσματα.»

17

18

Ωστόσο, ο διατροφολόγος και Διευθύνων Σύμβουλος της Bio Synergy, Daniel Herman, έχει ανησυχίες σχετικά με το πλάνο διατροφής της Terri-Ann.

«Συγχαρητήρια αν βγάζει άπειρα χρήματα από αυτό«, είπε στην Femail. «Αλλά το γεγονός ότι δεν έχει τα κατάλληλα προσόντα ως διατροφολόγος με ανησυχεί, γιατί προσφέρει συμβουλές με βάση την προσωπική της εμπειρία.»

19

20

21

«Είναι ξεκάθαρο ότι έχει εμπνευστεί από την δίαιτα Atkins, ίσως ένα κομμάτι της Weight Watchers και τις περισσότερες συμβουλές ειδικών όσον αφορά τις αλλεργίες τροφίμων.»

Μία από τις κύριες ανησυχίες του δρ. Herman είναι ότι οι άνθρωποι δεν θα είναι σε θέση να μείνουν πιστοί στη συγκεκριμένη διατροφή.

«Το όλο ζήτημα με τη σωστή διατροφή, είναι κατά πόσον είναι βιώσιμη για το άτομο σε μακροπρόθεσμη βάση. Αν λιμοκτονήσετε για 10 ημέρες, αρχικά πιθανώ, θα χάσετε βάρος. Αλλά το να χάσετε 10 κιλά σε 10 ημέρες δεν είναι υγιές.»

22

23

Πρόσθεσε ότι δεν είναι καλή ιδέα να δαιμονοποιούμε οποιαδήποτε τρόφιμα, είτε πρόκειται για ζάχαρη ή για υδατάνθρακες.

«Μπορεί να χάσετε θερμίδες αφαιρώντας ένα φαγητό από τη διατροφή σας, αλλά στην πραγματικότητα χάνετε 10 – 15 περισσότερα πράγματα από την άποψη θρεπτικών συστατικών. Πολλές γυναίκες έχουν έλλειψη σιδήρου και ενώ μπορεί να χάσουν βάρος αφήνοντας τις μπριζόλες απ’ έξω, χάνετε όμως σε πρόσληψη σιδήρου. Αν πραγματικά θέλετε να χάσετε βάρος, επισκεφθείτε έναν γιατρό ή έναν ειδικό.»

Credits: Daily Mail

Αφήστε το σχόλιο σας: