Από μικρή της έλεγαν ότι το σημάδι στο πρόσωπό της την ασχημαίνει. Σήμερα στα 24 της, τους εκδικείται με τον καλύτερο τρόπο! - Fanpage

Από μικρή της έλεγαν ότι το σημάδι στο πρόσωπό της την ασχημαίνει. Σήμερα στα 24 της, τους εκδικείται με τον καλύτερο τρόπο!

H 24χρονη Mariana Mendes από την Βραζιλία γεννήθηκε με ένα σημάδι εκ γενετής που καλύπτει μεγάλο μέρος του προσώπου της, αλλά αυτό δεν τη σταμάτησε να κάνει το μοντέλο για μια εντυπωσιακή πρόσφατη φωτογράφηση, με σκοπό να κάνει μια δυνατή δήλωση για το τι σημαίνει να είναι όμορφη. 

1

2

To σημάδι εκ γενετής που καλύπτει μέρος της μύτης, το δεξί της μάτι και το δεξί της μάγουλο, λέγεται συγγενής μελαγχρωματικός σπίλος, και εκτιμάται ότι επηρεάζει ένα μωρό ανά 20.000 γέννες και προκαλείται από αυξημένη συγκέντρωση χρωστικής κάτω από το δέρμα. Η Mariana υποβλήθηκε σε θεραπείες με λέιζερ όταν ήταν κάτω των πέντε ετών για να μειωθεί η έκταση του σπίλου, επειδή η μητέρα της φοβήθηκε ότι θα δεχόταν bullying, αλλά όπως θα δείτε και μόνοι σας η Mariana νιώθει πολύ περήφανη που δείχνει διαφορετική.

3

4

«Νιώθω πιο όμορφη και εντελώς διαφορετική από τους άλλους, επειδή έχω σπίλο,» αναφέρει η Mariana. «Πολλοί με κοιτάζουν έντονα και δεν τους αρέσει, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Μου έχουν πει ότι είναι άσχημο ή παράξενο, αλλά δε με ενοχλεί. Αυτή είναι η δική τους άποψη και εγώ θεωρώ ότι είναι όμορφο.»

5

6

Πολλοί με ρωτούν για το σημάδι εκ γενετής, μερικές φορές νομίζουν ότι είναι μακιγιάζ ή τατουάζ, αλλά δε με πειράζει και τους το εξηγώ. Νιώθω περήφανη που έχω σπίλο, είναι μέρος της εμφάνισής μου και μου αρέσει ο εαυτός μου.» 

7

8

9

Credit: BoredPanda

Αφήστε το σχόλιο σας: