Από μικρό τον Φώναζαν "Κουνέλι". Σήμερα όμως είναι άλλος άνθρωπος και κλείνει αυτά τα Στόματα, μια για Πάντα..! - Fanpage

Από μικρό τον Φώναζαν «Κουνέλι». Σήμερα όμως είναι άλλος άνθρωπος και κλείνει αυτά τα Στόματα, μια για Πάντα..!

5 χρόνια πριν, ένα νεαρό αγόρι από το Christchurch της Νέας Ζηλανδίας με το όνομα Evan Hill ήταν ως επί το πλείστον γνωστό ως «παιδί κουνέλι», το ψευδώνυμο που του έδωσαν τα άλλα παιδιά για να τον πειράζουν. Το σκληρό αυτό ψευδώνυμο του δόθηκε λόγω των πολύ μεγάλων μπροστινών δοντιών του.

Τα μπροστινά του δόντια ήταν τόσο μεγάλα που δεν μπορούσε να κλείσει εντελώς το στόμα του, αλλά οι γονείς του δεν είχαν τα χρήματα για να διορθώσουν το πρόβλημα του γιου τους.

63

Τότε ήταν που η ιστορία του βγήκε στην δημοσιότητα και η αντίδραση του κόσμου ήταν εκπληκτική. Χιλιάδες άνθρωποι από την κοινότητά του αντέδρασαν με συμπόνια και χιλιάδες δολάρια συγκεντρώθηκαν από δωρεές αγνώστων που ήθελαν να βοηθήσουν.

Οι επεμβάσεις του κόστισαν περίπου $100,000 και καλύφτηκαν εξ ολοκλήρου από δωρεές. Επιτέλους, 5 χρόνια μετά το ξεκίνημα της θεραπείας του, έβγαλε τα σιδεράκια και μας δείχνει το χαμόγελό του.

64

“Δεν ξέρω πού θα ήμασταν σήμερα χωρίς την γενναιοδωρία τους,’ είπε η μητέρα του Evan.

65

Δείτε την ιστορία του αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Πώς σας φάνηκε;

Credit: inspiremore.com

Αφήστε το σχόλιο σας: