Από πίσω φαίνεται σαν ένα φυσιολογικό νυφικό. Όταν όμως το δείτε από μπροστά, θα μείνετε άφωνοι... - Fanpage

Από πίσω φαίνεται σαν ένα φυσιολογικό νυφικό. Όταν όμως το δείτε από μπροστά, θα μείνετε άφωνοι…

Όταν ήρθε η στιγμή να οργανώσει το γάμο

της, η 39χρονη μητέρα, Tania Jennings, αποφάσισε να κάνει ένα τεράστιο βήμα πίστης. Πέρασε μήνες ολόκληρους – και συνολικά 1000 ώρες – ράβοντας το νυφικό των ονείρων της.

ABC NEWS
ABC NEWS

Με βάση το αγαπημένο χρώμα του αρραβωνιαστικού της – το μωβ – η Tania έβαλε μπρος το μακροπρόθεσμό σχέδιό της. Παντού κουβαλούσε μαζί της τα υλικά! Δε σταματούσε σχεδόν ποτέ και σπάνια κοιμόταν! Το φόρεμά της ήταν κυριολεκτικά φτιαγμένο από αίμα, δάκρυα και ιδρώτα!

V for Vanilla
V for Vanilla

Το νυφικό αποτελούνταν από 150 ξεχωριστά κομμάτια, η συρραφή των οποίων της πήρε περίπου 3 εβδομάδες για να ολοκληρώσει!

GMA / Yahoo
GMA / Yahoo

Το καθένα από αυτά χρειάστηκε από 20 λεπτά (τα πιο μικρά κομμάτια) μέχρι και 80 ώρες για να ολοκληρωθεί, με μέσο όρο 2-3 ώρες το κάθε ένα!

GMA / Yahoo
GMA / Yahoo

Όλα τα σχέδια είχαν μεγάλη συναισθηματική σημασία για συγκεκριμένους ανθρώπους της ζωής της: ένας ελέφαντας για τη μικρότερη κόρη της, Bridgette. Μια τουλίπα για την κόρη της Gabby. Ένα ποτήρι μαρτίνι για το σύζυγό της που τους θυμίζει το πρώτο τους ραντεβού. Κάθε αγαπημένος της καλεσμένος είχε τη θέση του στο νυφικό της…

GMA / Yahoo
GMA / Yahoo

Τη στιγμή που το ταξί σταμάτησε έξω από το σπίτι της για να την πάει στην εκκλησία, οι παράνυφοί της ακόμη έραβαν τα τελευταία κομμάτια στη θέση τους.

GMA / Yahoo
GMA / Yahoo

Τελευταία στιγμή ήταν έτοιμες για την εκκλησία!

GMA / Yahoo
GMA / Yahoo

Όπως καταλαβαίνετε, το νυφικό της ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης όλη τη μέρα. Ο τρόπος που μπήκε στην εκκλησία με τις κόρες της στο πλευρό της και λουλούδια στα μαλλιά της ήταν απλά μαγικός.

GMA / Yahoo
GMA / Yahoo

Ένα νυφικό φτιαγμένο για – και με – την αγάπη…

GMA / Yahoo
GMA / Yahoo
Αφήστε το σχόλιο σας: