Αστυνομικοί βλέπουν έναν αναίσθητο φρουρό περικυκλωμένο από 6 κρατούμενους. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται... - Fanpage

Αστυνομικοί βλέπουν έναν αναίσθητο φρουρό περικυκλωμένο από 6 κρατούμενους. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται…

Δεν συμβαίνει κάθε μέρα σε φυλακές των ΗΠΑ, κρατούμενοι να πάρουν ελαφρυντικό ποινής. Αλλά, αυτό ακριβώς συνέβη σε κάποιους τυχερούς φυλακισμένους στην επαρχία Polk στη πολιτεία Τζόρτζια.

6 κρατούμενοι εργάζονταν ομαδικά υπό περιορισμούς σε ένα νεκροταφείο, όταν ο μοναδικός φρουρός ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμισε. Θα μπορούσε να είναι η τέλεια απόδραση;

Όταν οι αρχές έφτασαν τελικά στη σκηνή, σοκαρίστηκαν από αυτό που είδαν. Όχι μόνο ο αξιωματικός είχε χάσει τις αισθήσεις του, αλλά το αλεξίσφαιρο γιλέκο του είχε σκιστεί από τους 6 άνδρες.

Στον σωφρονιστικό υπάλληλο είχε ανατεθεί να παρακολουθεί τους 6 κρατούμενους, οι οποίοι εκτελούσαν κοινοτικές εργασίες σε ένα τοπικό νεκροταφείο. Δυστυχώς γι ‘αυτόν, η υψηλή ζέστη και η υγρασία είχε ως αποτέλεσμα να νιώσει αδιαθεσία.

Όταν οι κρατούμενοι παρατήρησαν τον φρουρό να πέφτει στα γόνατά του, ήξεραν ακριβώς τι να κάνουν. Ήταν σαν να είχαν προγραμματίσει αυτό το σενάριο εκ των προτέρων!

Οι κρατούμενοι γρήγορα πλησίασαν τον φρουρό και αφαίρεσαν το αλεξίσφαιρο γιλέκο και το όπλο του. Ωστόσο, δεν επρόκειτο να τα χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους.

Υπήρχε κάτι πιο σημαντικό που έπρεπε να κάνουν για τον φρουρό πρώτα.

1

Αντί να δραπετεύσουν, οι κρατούμενοι να βοηθήσουν τον αναίσθητο αξιωματικό, τον οποίο θεωρούσαν δικό τους άνθρωπο! Ο αναίσθητος φρουρός δεν ανέπνεε και η προστατευτική πανοπλία του εμπόδιζε την καρδιοπνευμονική ανάνηψη.

Η ομάδα λειτούργησε από κοινού δίνοντας πρώτες βοήθειες στον φρουρό, ενώ ένας άλλος κρατούμενος άρπαξε το τηλέφωνο του φρουρού και κάλεσε την άμεση δράση.

2

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στη σκηνή, συνεχάρησαν τις προσπάθειες αυτών των κρατουμένων. Ο σερίφης της επαρχίας Johnny Moats, δήλωσε:

«Πήραν πρωτοβουλία σε μια κρίση και έδειξαν ότι ενδιαφέρονται για τους αξιωματικούς μου. Αυτό λέει πραγματικά πολλά για τους αξιωματικούς μου, για το πώς μεταχειρίζονται τους κρατούμενους. Τους αντιμετωπίζουν σαν ανθρώπους. Σαν οικογένεια.»

Ο Greg Williams, ένας από τους κρατούμενους, δήλωσε ότι δεν είχε να κάνει ποιος ήταν στη φυλακή και ποιος δεν ήταν. Ένας άνθρωπος χρειαζόταν βοήθεια και έπρεπε να παρέμβουν.

3

Το τμήμα του σερίφη έδειξε ευγνωμοσύνη προς αυτούς τους σκληρά εργαζόμενους κρατούμενους, προσφέροντάς τους ένα καλό γεύμα εκ μέρους τους.

Επιπλέον, ο σερίφης υποσχέθηκε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι άντρες θα λάβουν μειωμένες ποινές.

4

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα για αυτή την εκπληκτική ιστορία.

Credit: ShareTap

Αφήστε το σχόλιο σας: