Αστυνομικός πιάνει τον Ηλικιωμένο και τον βγάζει από τον Υπόνομο. Μόλις δείτε ΤΙ κάνει στη συνέχεια, θα τα Χάσετε! - Fanpage

Αστυνομικός πιάνει τον Ηλικιωμένο και τον βγάζει από τον Υπόνομο. Μόλις δείτε ΤΙ κάνει στη συνέχεια, θα τα Χάσετε!

Ένα απόγευμα, ένας αστυνομικός από το Tainan της Ταϊβάν, πληροφορήθηκε πως ένς ηλικιωμένος είχε κολλήσει σε έναν υπόνομο και χρειαζόταν αμέσως βοήθεια. Ο αστυνομικός Ye San Gui έτρεξε προς το σημείο και είδε μία από τις πιο οδυνηρές σκηνές που είχε δει ποτέ.

3

Ο ηλικιωμένος οδηγούσε το ποδήλατό του όταν είχε ένα ατύχημα που τον έριξε στον υπόνομο. Δεν μπορούσε όμως να βγει μόνος του και κανείς δεν γνώριζε πόση ώρα είχε μείνει εκεί. Ήταν γεμάτος με λάσπη σε όλο του το σώμα. Ο αστυνομικός τον βοήθησε να βγει ενώ προσπαθούσε να καταλάβει εάν είχε τραυματιστεί σοβαρά.

4

Τον ρώτησε πού ήταν το σπίτι του, αν και δεν περίμενε μέχρι να επιστρέψει, αλλά πήρε ένα λάστιχο από εκεί κοντά για να τον βοηθήσει να καθαριστεί. Ο ηλικιωμένος ένιωθε πολύ άσχημα και το μόνο που ήθελε ήταν να πάει σπίτι του.

5

“Αλλά έχεις χτυπήσει και είσαι γεμάτος λάσπη. Άσε το ασθενοφόρο να σε βοηθήσει – είναι στον δρόμο. Κάτσε κάτω σε παρακαλώ και άσε με να σε βοηθήσω να καθαριστείς.’

Σκούπησε το πρόσωπό του με μία πετσέτα προσεκτικά σαν να ήταν ο ίδιος ο πατέρας του.

Το ασθενοφόρο έφτασε τελικά και ο ηλικιωμένος συμφώνησε να πάει στο νοσοκομείο προλειπτικά. Το βίντεο της διάσωσης το έχουν δει πάρα πολλοί άνθρωποι και τους έχει αγγίξει πολύ βαθιά.

5

Ευτυχώς, οι τραυματισμοί του δεν ήταν σοβαροί και πλέον είναι σώος και ασφαλής. Στην Ταϊβάν, οι αστυνομικοί αυτό τον ρόλο έχουν – να βοηθούν τους πολίτες και ο αστυνόμος Ye είναι ένα πολύ λαμπρό παράδειγμα!

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: