Αυτή η Κοπέλα είχε μια διαφωνία με έναν Άγνωστο στο Facebook. Μόλις δείτε ΤΙ της έκανε για την εκδικηθεί, θα Εξοργιστείτε! - Fanpage

Αυτή η Κοπέλα είχε μια διαφωνία με έναν Άγνωστο στο Facebook. Μόλις δείτε ΤΙ της έκανε για την εκδικηθεί, θα Εξοργιστείτε!

Αυτή είναι η Kari, μια γυναίκα από το Salt Lake City. Πρόσφατα την μαρτύρησε κάποιος από το διαδίκτυο στο αγόρι της.

3

Η Kari είχε μια φιλική διαφωνία με έναν φίλο της κωμικό στο Facebook σχετικά με την πολιτική στις ΗΠΑ. Δεν ήταν ασυνήθιστη συζήτηση για την Kari. Αυτό που ήταν ασυνήθιστο ήταν ένας τύπος με το όνομα Nick που μπήκε στην συζήτηση.

Μάλλον δεν του άρεσε ο τόνος της Kari και της είπε ότι “θέλει δουλειά”.

4

“Με τον κοινό μου φίλο κάνουμε συχνά τέτοια ντιμπέιτ. Και μετά πετάχτηκε αυτός ο τύπος και είπε ‘Μαζέψου’”, λέει η Kari. “Εξαγριώθηκα.”

Η Kari είχε έναν κοινό φίλο με τον Nick, αλλά δεν ήταν φίλοι μεταξύ τους. “Αυτό γίνεται όλη την ώρα. Σαν τα πουλιά που πέφτουν στο τζάμι”, λέει η Kari.

Έτσι, απάντησε. “Βαθμολόγησα τις τρίχες του προσώπου του 0/5 κυρίως γιατί δεν μου αρέσει να μου συμπεριφέρονται σαν μωρό.”

5

Και ενώ θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκεί, δεν τελείωσε. Ο Nick βρήκε το αγόρι της Κari και του έστειλε μήνυμα λέγοντας “η κοπέλα σου είναι πραγματικό έργο τέχνης”.

6

“Ήταν αγενής προς τον φίλο μου στο διαδίκτυο, τη ζήτησα να προσέξει τον τόνο της και έθαψε την εμφάνιση μου; Ναι…”, γράφει.
“Της εύχομαι καλή τύχη στην προσπάθεια της να μην την προκαλούν. Απέτυχε παταγωδώς σήμερα”, κλείνει.

“Βασικά, προσπαθούσε να με καρφώσει”, είπε εκείνη. “Σαν να έλεγε ‘Πρόσεξε την γυναίκα σου’. Τι περίμενε από αυτό;”

7

Η Kari υποθέτει ότι ο Nick ήλπιζε ο φίλος της να υπέκυπτε σε αυτή την μισογυνιστική συζήτηση, αλλά δεν το έκανε. “Είναι λυπηρό που ένας ολόκληρος άντρας όπως εσύ αφιερώνει χρόνο στο να μου στείλει μήνυμα και να επιπλήξει την σύντροφο μου”, γράφει ο φίλος της.

Η Kari κοινοποίησε screenshots από τα μηνύματα σε ένα tweet και έχουν ήδη κοινοποιηθεί εκατοντάδες φορές. Η Kari πιστεύει ότι αυτό συνέβη γιατί πολλές γυναίκες έχουν δεχτεί παρόμοια επίθεση από άντρες στο παρελθόν.

8

Άλλες μοιράστηκαν τις δικές τους ιστορίες με άντρες που δεν ήξεραν πότε έπρεπε να σταματήσουν.

9

Η Kari είπε ότι ο φίλος της νιώθει πολύ καλά που άρεσε η απάντηση του στον κόσμο. Και η ίδια συνεχίζει με τον ίδιο τόνο.

10

Πώς σας φάνηκε ο τρόπος που αντέδρασε;

Credit: buzzfeed.com

Αφήστε το σχόλιο σας: