Αυτή η Μάνα, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες που Θήλαζε το Μωρό της. Αυτό που Ακολούθησε, θα σας Σοκάρει! - Fanpage

Αυτή η Μάνα, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες που Θήλαζε το Μωρό της. Αυτό που Ακολούθησε, θα σας Σοκάρει!

Αυτή είνααι η Naomi Jael Covert, μία 21χρονη από το Vilseck της Γερμανίας. Είναι παντρεμένη με στρατιωτικό και αυτός είναι ο 10 μηνών γιος της, TJ.

3

Λίγες μέρες πριν, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία θήλαζε το γιο της σε έναν γάμο. Η φωτογραφία αυτή έχει γίνει viral από τότε και έχει πάρει πάνω από 12,000 likes.

Εκείνη λέει πως δεν περίμενε τέτοια αντίδραση από τον κόσμο, αφού είχε ανεβάσει και στο παρελθόν παρόμοιες φωτογραφίες.

Η Covert είπε πως ξέρει πως υπάρχουν πολλές μητέρες που φοβούνται να ταΐσουν τα παιδιά τους δημόσια, ειδικά σε μεγάλες εκδηλώσεις, όπως ένας γάμος. Εκείνη λέει: ‘Δεν είναι τίποτα ο θηλασμός, ανεξάρτητα την περίσταση και αυτό ακριβώς ήθελα να δείξω.’

6

“Έκανα αυτή τη γκριμάτσα γιατί θέλησα να δείξω πως δεν είναι κάτι παράξενο ο θηλασμός. Γι’αυτό το λόγο ο Θεός μου έδωσε το στήθoς μου, για να το χρησιμοποιώ όταν πεινάει το παιδί μου.”

7

Βέβαια υπήρχαν σχόλια που έλεγαν να κρυφτεί κάτω από μια πέτρα ή να ρίξει μια κουβέρτα πάνω. Κάποιοι της έλεγαν ακόμα και να το βάλει σε ένα μπουκάλι και να το πάρει μαζί.

Της φάνηκε πολύ ειρωνικό πως όλοι λατρεύουν κορίτσια με μεγάλο μπούστο στο Instagram, αλλά το να θηλάζεις το παιδί σου είναι τραγικό. Ωστόσο, λέει πως κανείς από τους καλεσμένους στο γάμο δεν πειράχτηκε. ‘Είναι κάτι φυσιολογικό – μπορείς να έχεις και μία συζήτηση καθώς θηλάζεις το μωρό σου. Πράγματι, κάποιοι με βοήθησαν να βγάλω το φόρεμά μου. Δεν έχει να κάνει με τη $εξουαλικότητα. Είναι μία βιολογική ανάγκη.’

Η Covert λέει πως έχει θηλάσει το γιο της σε μαγαζιά, αεροδρόμια, αεροπλάνα, στο δικαστήριο, ακόμα και στην εκκλησία τη μέρα του γάμου.

Εσείς τι πιστεύετε για το θέμα; Πώς θα σας φαινόταν εάν κάποια θήλαζε το μωρό της δημόσια;

Credit: buzzfeed.com

Αφήστε το σχόλιο σας: