Αυτή η οικογένεια παρατάσσεται στη σκηνή… Μόλις ξεκίνησαν να χορεύουν, πήγαν το σόου σε άλλο επίπεδο! - Fanpage

Αυτή η οικογένεια παρατάσσεται στη σκηνή… Μόλις ξεκίνησαν να χορεύουν, πήγαν το σόου σε άλλο επίπεδο!


Από το 1970 η ιδανική οικογένεια στις Ηνωμένες Πολιτείες αποτελούνταν από δύο γονείς και 2,5 παιδιά. Αν και ο μέσος αριθμός παιδιών ανά οικογένεια στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι στην πραγματικότητα είναι 3,14, σύμφωνα με τις στατιστικές, οι άνθρωποι που έχουν περισσότερα από τρία παιδιά συνήθως αντιμετωπίζεται ως παρεκκλίνουσες οικογένειες.

Ευτυχώς, με την έλευση της τηλεοπτικής πραγματικότητας, ορισμένες από τις μεγαλύτερες οικογένειες είναι σε θέση να αμφισβητούν την επικρατούσα νοοτροπία, δίνοντας στους ανθρώπους μια γεύση από την ενδιαφέρουσα ζωή τους.

Η οικογένεια του Willis Clan είναι μια από εκείνες τις μεγάλες «παρεκκλίνουσες οικογένειες» της Αμερικής. Η οικογένεια του αποτελείται από τη μαμά, τον μπαμπά και τα 12 παιδιά τους. Τέσσερα αγόρια και οκτώ κορίτσια, μένουν κοντά στο Νάσβιλ του Τενεσί και όλοι τους είναι ασυνήθιστα ταλαντούχοι. Σύμφωνα με τα επίσημα βιογραφικά τους, η οικογένεια αποτελείτε από καταπληκτικούς μουσικούς, χορευτές, αθλητές, συγγραφείς και καλλιτέχνες.

Η πολυάριθμη οικογένεια ήρθε για πρώτη φορά στο προσκήνιο στο σόου «Got Talent» της Αμερικής. Η οικογένεια έφτασε μέχρι τους προημιτελικούς του σόου. Το όνειρό τους ήταν να αποκτήσουν το δικό τους σόου Μάθησης στο κανάλι «The Learning Channel».

1

Η οικογένεια Willis πρόσφατα έδειξε το ταλέντο της στο χορό κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Χορού του 2016 όπου χόρεψαν ιρλανδικό στυλ χορού για τους κριτές. Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τις καταπληκτικές επιδόσεις τους.

Credit: Talenteveryday

Αφήστε το σχόλιο σας: