Αυτή η Ρωσίδα Γιαγιά, Καταδικάστηκε σε Ισόβια! Πρώτα Σκότωσε την Συνομήλικη Φίλη της και στη Συνέχεια Έκοψε το Κεφάλι της και... - Fanpage

Αυτή η Ρωσίδα Γιαγιά, Καταδικάστηκε σε Ισόβια! Πρώτα Σκότωσε την Συνομήλικη Φίλη της και στη Συνέχεια Έκοψε το Κεφάλι της και…

Μία συνταξιούχος ηλικιωμένη γυναίκα που πήρε το παρατσούκλι «Γιαγιά Αντεροβγάλτης», σκότωσε την συνομήλικη φίλη της, και στη συνέχεια έκοψε το κεφάλι της και έβρασε. Πλέον έχει καταδικαστεί σε ισόβια φυλάκιση.

Η 68χρονη Tamara Samsonova νάρκωσε την 79χρονη φίλη της Valentina Ulanova με υπερβολική δόση 50 υπνωτικών χαπιών, τα οποία διέλυσε σε σαλάτα, και στη συνέχεια τεμάχισε το σώμα της σε κομμάτια.

Σε μια μακροχρόνια ετυμηγορία, ο δικαστής Pavel Smirnov πήρε την απόφαση ότι η Samsonova πρέπει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της σε ψυχιατρικό ίδρυμα υψηλής ασφαλείας, έπειτα από διάγνωση «παρανοϊκής σχιζοφρένειας».

1

2

Υπάρχουν υποψίες ότι έχει σκοτώσει μέχρι και δώδεκα άτομα στην Αγία Πετρούπολη, αλλά η αστυνομία παραδέχεται ότι κάτι τέτοιο ίσως και να μην αποδειχθεί ποτέ.

Πιστεύεται ότι έχει σκοτώσει άντρες ένοικους, ακόμα και τον σύζυγό της Leonid, που όλοι εξαφανίστηκαν και αγνοούνται.

Αρχικά, ομολόγησε ότι σκότωσε την Ulanova και τρία άλλα άτομα, αλλά τώρα η αστυνομία αδυνατεί να την ανακρίνει για τα άλλα περιστατικά.

Υπήρξαν ισχυρισμοί ότι ήταν μια «femme fatale», που έψαχνε να δελεάσει νεότερους άντρες.

Οι ερευνητές δήλωσαν στο δικαστήριο ότι είχε τεμαχήσει το σώμα της φίλης της με ένα πριόνι, και στη συνέχεια έβρασε το κεφάλι.

Σε βίντεο κλειστού κυκλώματος φαίνεται να κουβαλάει μια κατσαρόλα που περιέχει το κεφάλι.

 

Η συνταξιούχος συνελήφθη, όταν αδέσποτα σκυλιά μύρισαν ανθρώπινα απομεινάρια κοντά στη πολυκατοικία, όπου σκότωσε και τεμάχησε την ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία φρόντιζε.

Η Samsonova, που κάποτε εργαζόταν σε κέτερινγκ ξενοδοχείου, αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους ερευνητές της αστυνομίας για άλλους 11 φερόμενους φόνους, που καταγράφηκαν σε ημερολόγιό της που έγραφε σε Ρώσικα, Αγγλικά και Γερμανικά.

 

Υπάρχουν υποψίες ότι έχει σκοτώσει μερικούς ένοικους, τον άντρα της και την πεθερά της, που όλοι εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνος.

3

4

Ένα απόσπασμα από το ημερολόγιό της φέρεται να γράφει: «Σκότωσα τον ένοικό μου Volodya, τον έκοψα σε κομμάτια στο μπάνιο με μαχαίρι, έβαλα τα κομμάτια του σε πλαστικές σακούλες και τα πέταξα σε διάφορα μέρη.»

Μια φίλη της Samsonova, η 67χρονη Anna Batalina υποψιάζεται ότι έχει σκοτώσει και την πεθερά της. Ο σύζυγός της έχει εξαφανιστεί πάνω από μια δεκαετία, και η ίδια είπε στην αστυνομία ότι εκείνος γνώρισε μια άλλη γυναίκα και την παράτησε.

Η κ. Batalina ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσε να είχε καταλήξει να είναι και αυτή ένα θύμα της Samsonova όταν σε ένα ξέσπασμα οργής της φώναζε: «Θα σε σκοτώσω, θα σε κόψω σε κομμάτια. Θα πετάξω τα κομμάτια σου στα σκυλιά. Μη με θυμώνεις.»

5

6

Για χρόνια πριν τη σύλληψή της το 2015 καυχιόταν στους φίλους της: «Θα γίνω διάσημη και δημοφιλής.»

Τους είπε ότι μια μέρα θα προκαλούσε «αίσθηση», χωρίς να εξηγήσει το λόγο.

Σε μία από τις δίκες της, όταν εμφανίστηκε έστελνε φιλιά στους δημοσιογράφους και είπε στον δικαστή: «Είμαι ένοχη και μου αξίζει τιμωρία.» Το δικαστήριο διέταξε να σταλθεί σε ψυχιατρική κλινική υψηλής ασφαλείας.

7

8

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: