Αυτοί οι Κρατούμενοι Βγήκαν από το Κρατητήριο για να Σώσουν τη Ζωή του Δεσμοφύλακά τους - Fanpage

Αυτοί οι Κρατούμενοι Βγήκαν από το Κρατητήριο για να Σώσουν τη Ζωή του Δεσμοφύλακά τους

Ακούμε πολλές ιστορίες με καλούς Σαμαρείτες να σώζουν τις ζωές αγνώστων. Συχνά το κάνουν από ανιδιοτέλεια. Γι’ αυτό το λόγο οι κρατούμενοι στη φυλακή της επαρχίας Parker στη πολιτεία Τέξας ξεχωρίζουν. Οι κρατούμενοι ρίσκαραν τη ζωή τους για να σώσουν έναν φρουρό, που χρειαζόταν απεγνωσμένα ιατρική βοήθεια. 

Όταν ο φρουρός ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις τους, οι κρατούμενοι που βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο, έχοντας ακόμα τα δεσμά τους, μπήκαν μέσα για να βοηθήσουν.

Οι άντρες αστειεύονταν, όταν ο οπλισμένος φρουρός έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε. Όταν βγήκαν από το κελί που βρίσκονταν, οι κρατούμενοι άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια και χτυπούσαν τη κλειδωμένη πόρτα. «Απλά έπεσε κάτω. Φαινόταν σαν καρδιακή προσβολή. Θα μπορούσε να πεθάνει εκεί πέρα επί τόπου,» δήλωσε ένας από τους κρατούμενους, ο  Nick Kelton.

Τελικά, όταν οι άλλοι φύλακες άκουσαν τη φασαρία ήρθαν τρέχοντας και ξεκίνησαν καρδιοπνευμονική ανάνηψη όσο περίμεναν το ασθενοφόρο, σώζοντας τη ζωή του άντρα.

Ακόμα και αν είχαν τις καλύτερες προθέσεις, οι κρατούμενοι υπέβαλλαν τους εαυτούς τους σε μεγάλο κίνδυνο όταν προσπάθησαν να βοηθήσουν.

30

«Φοβηθήκαμε ότι θα έβγαζαν όπλα εναντίον μας,» δήλωσε ο Kelton. Οι φύλακες έτρεξαν πιστεύοντας ότι ξέσπασε αναταραχή.

«Πίστεψαν ότι κάνουμε κατάληψη,» πρόσθεσε ο συγκρατούμενος Floyd Smith.

Ο σερίφης της επαρχίας Ryan Speegle, που έφτασε πρώτος στη σκηνή, ανέφερε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν κάλλιστα να εξελιχθούν διαφορετικά.

Αλλά χάρη στην έγκαιρη αντίδραση των κρατουμένων, ο δεσμοφύλακας επιβίωσε και αναμένεται να επιστρέψει στη δουλειά του την επόμενη εβδομάδα.

31

«Δε μου πέρασε στιγμή από το μυαλό να μη βοηθήσω,» δήλωσε ο Kelton. «Είτε έχει όπλο ή σήμα, θα τον βοηθήσω.» Παρακολουθήστε ολόκληρο το βίντεο: 

Credit: distractify.com

Αφήστε το σχόλιο σας: